Hirdetés

Aktív témák

• GombócArtúr
    senior tag

Grafikaban a saturn felulmulta a psx-at annak ellenere, hogy nehezebb volt programozni.
    A sony a marketingeseinek koszonheti az akkori elsopro sikert.
    Akkor indult utjara a xy konzol only gamek serege, a sony sorban vette meg a jatekokat, amiknel kikototte, hogy nem johetnek ki masik konzolra.
    Siman penzzel szerzet sikert maganak, es nem a konzolok ereje es a programozok dontottek el a versenyt.

Van egy saturnom es psxem is volt, igy tudom mirol beszelk, pont most jatszottam saturnon a need for speed elso reszevel, sokkal kevesbe pixeles a grafika mint psx-en akarmelyik jateknal.

pontosan, meg a kisebb gyártók nem is fejlesztettek Saturnra, mert ugye a játékokat minél gyorsabban ki kellett adni, Saturnra pedig többet kell tökölni velük. Hogy aztán a végeredményen ez meg is látszik az lényegtelen ugye...

Én azt nem értem ha már elkészítettek egy játékot, akkor azt miért nem lehet kiadni? az már igazán nem kerül sokban.

Sok ilyen van, pl megaCD-re vagy Dreamcastre a Half-Life

Itt egy átfogó lista megacd-re megjelent és nem megjelent játékokról. Jó sok cím van az unreleased résznél...

Bővebben: link

Aktív témák