Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
futa
csendes tag
megtörném a HP vonalat picit. =)
Nekem egy Epson Stylus DX3800 multifunkciós kütyüm van.
Magával a géppel teljesen meg vagyok elégedve, bőven tudja azt, amire szükségem van.A baj az, hogy a driver cd-t még XP-s időkben adták ki, viszont a gépemen már win7 van.
XP-n a gyári (Epson Scan) program is tökéletes volt. Még talán komolyabb felhasználásra is tökéletes volt. De úgy tűnik, az epson sz*rik arra, hogy win7 is létezik.
Driver van neten win7-re, de a további programok nem futnak. A Creativity Suit nem ismeri fel a scannert. Ha külön telepítem az Epson Scan-t, tipikus kompatibilitási hibával elszáll.. =(Hiába a legfrissebb program, vagy nem ismeri fel a saját termékét vagy kompatibilitási hibával leáll (igen, próbáltam kompatibilitási módokat állítgatni)...
Valaki megoldott már hasonló dolgot?
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest