Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Panther: ha Neked is van ilyen drivered, az még királyabb, mert én is Érden lakom.
-
-
-
Hagyd a fenébe, annyit nem ér az egész, nem létszükséglet. Neduddki egyébként is küld vmit emilben.
A problémát a holnapi köldéssel kapcsolatban az okozza, hogy én csak itt dolgozom, de eléggé messziről járok nap, mint nap és nem várhatom el senkitől, aki szívességet tesz nekem, hogy még alkalmazkodjon is hozzám. Mindenestre azért köszönöm. -
-
-
-
-
-
-
-
Nah, csak sikerült... :O
Szal igazából egy Live! drivere kellen DOS-hoz (CL-nél nincs), de ha csak egy PCI-os SB16 drivere van, az is jó. Tud vki helyet, ahol fellelhető, vagy tudna küldeni egyet emilben?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest