Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Hi
Van egy wd5000ys tipusu vinyóm egy gigabyte ds4 lapban.
Túl közel raktam egymáshoz őket és egy kicsit melegedett(kb 40C).
Kivettem a házból és ki takaritottam a házat és miután visszaraktam nem ugyanarra a sata csatira raktam(valószinűleg) vissza!
Azóta vagy látja bootoláskor vagy nem, de winbe nem jelenik meg! Altalában attól függ melyik sata csatira dugom rá. Az egyik csatin a neve helyett azt irja ki hogy: BZBZBZBZBZBZBZBZ
Win telepitő lemezzel látta de ismeretlen particiónak tüntette fel és mikor törölni akartam a particiót lefagyott!
Következő inditáskor meg se jelent a telepitő menűben.
Van másik két samsung sata vinyóm is (200 gb, 120 gb), és egyikkel sincs semilyen baj.
Épp csak az összes filmem, és cd képem volt rajta.... De abból már nem kapok vissza semmit se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest