- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakkerX
aktív tag
Mikoo: ígyvan jól baszd oda
aztán csináltasd meg velük! lehet hogy hibás gyárilag?
mert egyébként én is partíciómágiával csináltam meg, még az előző vinyóról indult win alól , és simán működött!
Deltastv: hát azt már ne használd, de nem kellett volna lszakadnia, volt hogy a vezeték közepét fogtam és úgy sikerült lerántani de semmi baja nem lett(mondjuk erről le fogok szokni). de nekem elég jól hajlik az a kábel...ekár masnit is lehet rá kötni
Gabás: köszi, megpróbálom leszedni azt az ide sw-t, vagy mit, de különösebben nem zavar...azért jó tudni
nem tudom hogy dögölhet -e ki az attól hogy az adatkábel nem jól érintkezik vagy lekapodd,de azon meg nincsenek olyan erős áramok, ezt inkább tudnám lelképzelni hogy a tápkábel érintkezett rosszul aztán valami gixer lett ettől a feszültségekkel/amperekkel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest