Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saby97

tag

válasz Exodius #4588 üzenetére

Nem hinném, hogy a függőből vízszintbe állítástól halt meg, mert a külső hdd-k is elviselik ezt, és már a desktop hdd-mmel is variáltam menet közben, semmi baja.

Elég undorító, hogy az ember már nem mer semmit lementeni sehova, nehogy meghibásodjon, vagy elromoljon a megható. Erre jó megoldás volt pár éve még a "kiírom DVD-re azt' jóság van", de ez már kezd kimenni a divatból és szintén veszélyeztetettek az adatok a karcok miatt.

Ezt az "elfordítom -> elromlik" dolgot maga az SSD fogalma és a flash memóriák kiküszöböli, de olyan mennyiségű tárhely, hogy csak tárolásra használd, nem lenne túl olcsó. Ráadásul ha valaki SSD-t vesz, akkor nem tárolni akar főleg, hanem használni.

Szerintem a személyes képeket írd ki DVD-re, azt meg jól csomagold be, lehetőleg légmentesen és úgy örök élet. A FLAC-ekkel már nem ilyen egyszerű a helyzet, megtelne pár DVD mire mindet kiírnád, szóval itt szerintem marad a convert to mp3 320kbps, és úgy írod ki őket.

...vagy veszel egy akkora pendrive-ot, amin elfér az életed és azt vákumcsomagolásban beteszed egy széfbe vagy egy időkapszulába :D

Új hozzászólás Aktív témák