Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
válasz
s7evcsenko #3087 üzenetére
Sorry
Információ a tápról nem volt, nekem meg egy gagyi volt, ezért én erre gondoltam.
Bocs hogy probáltam segíteni.A nagyméretű fájlok kezelése a Fat32 rendszerekben korlátozva vannak, azonban az NTFS-nél ez már nem okozhatna problémát.
Azonban egyes XP verziókban még frissités után is jelentkezhetnek kisebb kezelési gondok, főleg hogyha a nagyméretű fájlok épp a merevlemez úgy kerülnek tárolásra, hogy nagyon szórtan helyezkednek el az adatok a sok töredék miatt.
Töredezettségmentesítés? Ha sokat telepítesz, törölsz egy idő után telelesz töredékekkel amiket jobb ha rendezünk? Csak tipp, de ahogy ez akár lassulást is okozhat egy próbát talán megér.A konfigod elnézve a táp éppen határon használod. A 420W aktív PFC mellett is 76% hatásfokkal kb 320 W, ami elnézve a cuccaidat terhelt állapot mellet kb 300 W lehet. Nincs sok tartalék!!
-
Imco
őstag
válasz
s7evcsenko #3087 üzenetére
Hát... Lehet hogy elfáradt már a táp! A konfigodat nézve, nem egy energia takarékos cucc!
Bizti hogy sokat sziv!
Sajnos mikor az enyémmel ilyen volt akkor is simán játszottam és vagy 4 vinyót kinyirt a táp!Nem értettem az ok-okozati összefüggést, de jobb hiján kicseréltem! Megjavult!
HA igen akkor az sima tömöritési hiba és nem a vinyó büne!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest