Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
Cyberslider #1156 üzenetére
Az XP-t Seagate-tel tettük fel, mivel csak azzal akaródzott felmenni =/
XP telep előtt is lett partícionálva, majd a ''maradék hely'' XP alatt lett formázva a SATAn, alapvetőn. És igen, aktív a partíció, látszódik mind2. (+a Seagate)
Nah és ezek a rendszerindító fájlok? Ezek hol találhatók, és mit kéne velük tenni?
Bocs, de ehhez nagyon láma vagyok...
SATA amúgy sehogy nincsen jumperelve, ez nem tudom hogy jelent e valamit...
De az zavar nagyon nagyon, hogy lehúzom a Seagate-et, akkor nincsen SATA vinyó. Mert úgy jó lenne, akkor nem kéne választanom, hogy melyik vinyóról bootoljon. Legalábbis paraszti ésszel így képzeltem el, de asszem ez nem teljesen így van..Meghát nagyon nagyon megkavar engem ez a sok vinyó egyszerre, főleg telepítgetésekkor. =/
Volt valakinek hasonló ehhez problémája? Már nagyon sok helyen kértem segítséget, nem segített senki sem...Remélem bennetek nem kell csalódnom!
És tényleg, dél óta itt szenvedek már, és azért sem sikerül igazán rájönnöm, hogy mi a baj.
Kicsit más dolog ez a SATA, mint a ''sima'' IDE...
Remélem tudtok valamit mondani, segíteni, nagyon nagyon nem akarom, hogy ''szerelő'' legyen belőle!Rég volt már gép szerelőnél, nem is szeretném megint elvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest