Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mucsácsó

tag

válasz Cyberslider #1156 üzenetére

Az XP-t Seagate-tel tettük fel, mivel csak azzal akaródzott felmenni =/
    XP telep előtt is lett partícionálva, majd a ''maradék hely'' XP alatt lett formázva a SATAn, alapvetőn. És igen, aktív a partíció, látszódik mind2. (+a Seagate)

Nah és ezek a rendszerindító fájlok? Ezek hol találhatók, és mit kéne velük tenni? :F :F
    Bocs, de ehhez nagyon láma vagyok...
    SATA amúgy sehogy nincsen jumperelve, ez nem tudom hogy jelent e valamit...

De az zavar nagyon nagyon, hogy lehúzom a Seagate-et, akkor nincsen SATA vinyó. Mert úgy jó lenne, akkor nem kéne választanom, hogy melyik vinyóról bootoljon. Legalábbis paraszti ésszel így képzeltem el, de asszem ez nem teljesen így van.. :( :( :F Meghát nagyon nagyon megkavar engem ez a sok vinyó egyszerre, főleg telepítgetésekkor. =/
    Volt valakinek hasonló ehhez problémája? Már nagyon sok helyen kértem segítséget, nem segített senki sem...Remélem bennetek nem kell csalódnom! :(
    És tényleg, dél óta itt szenvedek már, és azért sem sikerül igazán rájönnöm, hogy mi a baj. :(
    Kicsit más dolog ez a SATA, mint a ''sima'' IDE...

Remélem tudtok valamit mondani, segíteni, nagyon nagyon nem akarom, hogy ''szerelő'' legyen belőle! :( Rég volt már gép szerelőnél, nem is szeretném megint elvinni.

Új hozzászólás Aktív témák