Új hozzászólás Aktív témák
-
poj
tag
Énis a Corsair Vengeance-ét néztem ki, szerintem jó szett. Arra tényleg figyeljetek hogy elég magas hűtőborda van rajta és ez zavarhatja a procihűtőt.
jozsi252: Arra kell figyelni hogy 1.5Volt -os ramot vegyél, tehát valami újabbat, amit teszteltek már Sandy Bridge-el is.
A corsair oldalán például beleirják a specifikációba hogy "modules run at 1.5V for maximum compatibility with all Intel® Core™ i3, i5 and i7 processors, as well as the 2nd generation Intel processor family." - a második generáció itt a Sandy Bridge-re vonatkozik.
Ha ez drága neked, én azt javaslom hogy akkor csak vegyél egy 4gb-os modult, ne egy kit-et, az 15e körül mozog és manapság bőven elég játékra (több tesztet olvastam erről, az az 1-2 fps különbség szerintem nem számít). Később úgyis tudsz majd bele venni mégegy ilyet ha kevésnek bizonyul.
Gigabyte UD3 vs UD4 - overclocking ügyben nem tudok neked ezügyben javasolni, de itt a legnagyobb különbség szerintem a 16x/4x crossfire/sli és a 8x/8x crossfire/sli-ben van..
Ha nincs szükséged 2 vidikarira később sem, akkor nem éri meg szerintem a +10ezer forint. Erről talán valamelyik hardcore kollega tud neked itt regélni, csekkold szerintem a Gigabyte P67 forumtémát is:A támogatott memóriákról szinte minden alaplaphoz találsz leirást a gyártó oldalán is:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest