Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Kijott az nVidia Forceware uj verzioja (v179.48 Beta), ami csak a notebookokhoz hasznalhato.
Bovebb info itt.
-
(Darkwood)
őstag
Ennek fölösleges külön topic. Próbálkozz itt: [Milyen notebook-ot vegyek].
-
FastCatch
csendes tag
Sziasztok!
12-13"-os üzleti notebook-ot keresek kb. 2 kg alatt, no gaming, viszont elviselem, ha azért a 300 eFt-ért ki is néz valahogy. Hatalmas teljesítmény igényem nincs, de a Vistát azért vigye el használhatóan...
Hosszú nyomozás után találtam egy Dell sorozatot (M1330), ami jól hangzik, egész addig míg ki nem derül, hogy tervezési hibás, és gyakorlatilag minden példány alaplap és GPU cserés lesz egy éven belül... Megbízhatatlan üzleti laptop (az egyetlen gépem) -- na, azt nem! Nem nagyon volt ötletem, de most megtaláltam a Samsung Q210 és Q310 masinákat.
Tudja esetleg valaki, hogy ezeket ki forgalmazza itthon? Nekem úgy tűnik senki, de miért nem? Ha nem, hogyan lehet magyar billentyűzethez jutni? (A többi asszem mindegy, elvagyok az angol doksival meg ilyenekkel.)
Ezen felül, ha valakinek esetleg van gép-tippje, szívesen várom. (A Samsung-ok kivételével egyelőre a T400-as Thinkpad és az Acer 6293 játszik, esetleg a Dell Vostro 1310, de egyiktől sem vagyok elájulva.)
Előre is kösz,
FC
Aktív témák
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Metal topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest