Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, LED TV-t akarok vásárolni, és szeretném a ma kapható legjobb ár-érték arányú olcsóbbik TV-t venni. Újat boltból semmiképpen, csakis kéz alól érdekel.
Pár kritérium:
- 32" vagy 40"
- alacsony fogyasztás
- fekete az legyen fekete
- 100Hz
- ár: max 50-70kNagyjából ennyi
-
bigbuda
aktív tag
sziasztok, érdeklődnék, hogy mennyibe kerül egy UE46D6530 készülékhez egy kijelző? illetve cserével együtt mennyi?
-
bigbuda
aktív tag
válasz rainman72 #152744 üzenetére
Azzal kapcsolatban van tapasztalat esetleg, hogy a Q60A vagy a Frame 2021 TV a jobb? Most természetesen csak a kifejezetten a TV-zessel kapcsolatos tulajdonsagokat nézve, és az egyedi funkciókat nem szamitva, mint pl Art mode.
Ar értékben melyiket lenne érdemesebb beszerezni?
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, az alábbi TV mennyire ajánlott, van valakinek személyes tapasztalata esetleg?
Ezzel szemezek, ár értékben mennyire jó?
QE65Q70AAT -
bigbuda
aktív tag
válasz rainman72 #153291 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket.
Továbbá még gondolkodok más TV-kben is, hogy őszinte legyek és nem nagyon tudok dönteni. Első sorban 65" TV-be gondolkodtam, az lenne az etalon, de kis minőség ugrás miatt, lehet az 55" is be lehetne vállalni... Egyébként kb 3 méterről lenne nézve a TV, nem tudom kinek mi a véleménye képméret alapján...
Nos de jöjjenek a kiszemelt TV-k, amik közül vacilálok.
Samsung QE65Q70A
Samsung QE55Q80A
TCL 65C728
Ti melyiket választanátok? Ezek közül az 55" Q80A lenne a legolcsóbb, de nem tudom, hogy megérné-e lejjebb adni a méretből, ad-e mondjuk annyi pluszt minőségben? Illetve még a TCL is elgondolkodtató a Direct LED-el.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest