Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Nemrégen lett egy Samsung ue48h6200 Smart tv olvastam a hozzászólásokat sokan használtok Logitech K400 készüléket, érdeklődnék hogy melyiket ajánljátok az alábbiak közül a fenti tv-hez.
Fő profil Youtube mese nézés, tehát kérdésem lenne mindkettő vezérli e a Youtube-ot?
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy samsung ue48h6200 televízióval, azt szeretném tudni, hogy bluetooth fejhallgatót tudok-e hozzá csatlakoztatni? Tudna valaki segíteni, esetleg próbálta már valaki?
Köszönöm
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Samsung UE48H6200 tv-hez melyik okos távirányító lenne megfelelő?
talán ez: a 6200-hez nem találtam
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Megírná nekem valaki esetleg egy UE48H6400 tulajdonos, hogy ehhez a típusú tv-hez melyik a jó cikkszámú smart távirányító . köszi
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni van egy Samsung ue48h6200 Smart tv-m amit néha wireless fejhallgatóval is használunk a minap néztem rajta odaát-ot wireless fejhallgatóval és nincs hangja a hangszórókon csak a fejhallgató kimeneten keresztül. Már kihúztam a jack-et, áramtalanítottam semmi változás, fejhallgatón természetesen van hang.
Valami ötlet?
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
fater ma szólt, hogy szeretne nagyobb Tv-t... Samsung vonalon mik most az ajánlott típusok max 50" bezárólag? 4k nem kell.
Köszi mindenkinek, előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
válasz FollowTheORI #114339 üzenetére
köszi a választ, fater sok sportot néz...foci..forma1 stb. Olvastam, hogy edge led enne a jó választás erre a felhasználásra, ezek közül ebből a szempontból melyik lenne a befutó?
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
megérkezett a tv [link] az Extreme Digital-ból, viszont a garancia papír nincs kitöltve...ilyenkor be kell vinni az üzletbe a számlával együtt???
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
Van egy UE48H6200 tv-m amihez eredetileg nem járt okos távirányító, most vettem hozzá egy BN-59-01182B okos távirányítót,viszont nem tudom párosítani a tv-hez.
A szerviz menüben engedélyeztem a Bluetooth-ot.
Nyomom egyszerre a Return és Guide gombokat felugrik a párosító kis téglalap a bal alsó sarokban de nem párosodik a távirányító.Mi lehet a gond?
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
válasz SoulReaver #118332 üzenetére
Mikor vettem a tv-t a Media Markt-ban akkor mondták, hogy menni fog az okos távval, de igazad van eredetileg a 6400hoz adták...
Batib: Működik ahogy kell KÖSZÖNÖM a SEGÍTSÉGET!!!
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg ez a típus ajánlott: SAMSUNG UE50MU6102KXXH vagy tudtok ennél jobb vételt ezekkel a tulajdonságokkal?
Illetve Bluetooth van ebben a típusban??? leírásban nem találom.
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
válasz Bogyi007 #119799 üzenetére
Meg is rendeltem ezt :[SAMSUNG UE50MU6102KXXH] húgom imádni fogja.
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung UE48H6200 as Samsung teljesít nálam szolgálatot kb 5 éve. Gondolkodom a cserén, mit ajánlotok kb. 350ezerig 55"-65" méretben?
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
@fauv: a linked nem megy!
@evitiguf:megnéztem 1,5 hónapos, közel van, jó lehet."So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
A kettő Samsung közül melyik lehet a jobb vétel?
1. Samsung UE65DU7172UXXH televízió, 163 cm, 4K Crystal UHD, Smart TV 2024 Emag ár kb. ~294ezer
2. Samsung UE65CU7172UXXH Smart LED Televízió, 165 cm, 4K, Crystal Ultra HD 2023 Emag ár kb. ~236ezer.Csak Samsung játszik tesómnak kellene.
Köszönöm szépen a segítséget!
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
"So say we all"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X