Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Ha nem jó helyen teszem fel a kérdést, akkor előre is elnézést kérek.
Tudtok ajánlani PLEX helyett valamilyen alkalmazást hálózati adattárolóról történő multimédia anyag elérésére?
TV: UE55TU8002
"NAS": WD MyCloudHomeElőre is köszönöm!
-
senior tag
-
senior tag
Köszönöm a tippet, de ezt a nyomorult WD Mycloud-ot nem lehet megosztani. A gép látja, fájlkezelőben és total commanderben is tudom teljes mértékben kezelni. De egyszerűen nem tudom beállítani, hogy a tv is lássa. Ha a megosztásra megyek, akkor vagy linket lehet küldeni, vagy email cím alapján meghívni valakit.
A Plexel azért működik, mert van Plex telepítő WD-re.A Synology-t látja, gond nélkül. Ott elég volt megosztani, mert ott meg lehet.
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a láma kérdésért. Adott egy Samsung QE75Q60AAUXXH TV. Hogy lehet beállítani, hogy bekapcsolásnál ne kapcsoljon be a csatlakoztatott konzol? (XSS)
Ha ki van kapcsolva bekapcsolja, ha be van kapcsolva kikapcsolja.Előre is köszönöm!
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Laikusként kérdeznék, tudom, google a barátom, de nem találtam olyan írást, ami a kérdésemre választ ad.
A modell egy qe75q60aauxxh.
QLed felhősödésről bővebb tájékoztatást egy hozzáértő Fórumtárstól kaphatnék?
Játék közben nem látszik. (Pár játéknál, töltési képernyő váltasnál, vagy menü-játékképernyő váltásnál néha igen.) Videótartalom fogyasztása közben sem, viszont az epizód/film végén, ahol vége lesz a műnek és mielőtt átváltana a stáblistára igen.
Elndítva egy dead pixel teszt videót, a full fekete résznél nem látszik, még teljesen sötét szobában sem.
Mitől függ, hogy éppen latszik e? Beállitás, minőség? Nem zavaró, abszolut élhető a dolog, csak kíváncsi vagyok. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Rommel6600 #153449 üzenetére
Elvileg ha nagyon rámenős vagy és egy esetleges jogi utat is kilátásba helyezel akkor a Samsung gariban cseréli.
A fekete leves jelen esetben a méret. Ugyanis itt már nem az van, hogy bedobod a tv-t a hátsó ülésre és elviszed a szervizbe. Én megmondom őszintén, hogy nincs olyan gépjármű elérhető közelségben, amivel meg tudnám oldani a szállítást.
Nekem még élhető a dolog, jelen felhasználási szokások mellett. Viszont lehet, hogy ha az új Batman filmet nézném full sötét szobában, akkor a rohamkocsi elvinne a végére. (Az egész film egy sötét képernyő. )
De lehet, hogy utánajárok, hogy is megy ez a garanciáztatás dolog, aztán írok mire jutottam. -
senior tag
válasz Rommel6600 #153467 üzenetére
Az alábbi sorokat egy weboldalon találtam:
"Azt ajánlom minden friss Samsung TV tulajdonosnak hogy ne fektessen túl nagy hangsúlyt a felhők keresésére, mivel több felhasználó szerint is észrevehetetlen normál használat mellett, viszont ha csak ezért fekete képernyőt bámulunk a sötét szobában akkor "rááll" a szemünk a problémásabb területek figyelésére, és bökni fogja a csőrünket a dolog.
Ezzel meg kell békélni, nem garanciális kérdés, viszont ha nagyon látványos akkor nyugodt szívvel érdemes visszavinni a készüléket a boltba, és kérni egy másikat helyette, ugyanis van különbség TV és TV között még ugyanazon típuson belül is (ide tartozik hogy a Samsung TV-kbe nem csak samsung panel kerül, hanem jó pár más gyártó is beszállító)"
Nekem is zsákbamacskának tűnik a dolog sajnos és igazad van, nincs sok értelme így a cserének. Sajnos.
Én el tudok tőle vonatkoztatni, annyira nem zavaró. (Legalábbis nálam)
Viszont ha súlyosbodni fog a dolog, akkor biztos megpróbálom valahogy legaranciáztatni. -
senior tag
-
senior tag
válasz rainman72 #153472 üzenetére
Full sötétben nem nézzük, kislámpa mindig ég, így szoktuk meg. Én személy szerint el tudok tőle vonatkoztatni, mert ahogy jóval feljebb is írtam inkább csak a gyengébb minőségű tartalmaknál jön elő.
Ha élvezhetetlen lenne a fogyasztott tartalom, hidd el, hogy 14 napon belül visszaküldtem volna. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153497 üzenetére
Ettől félek én is, hogy adnak a s*arnak egy pofont! Nekem nem ennyire brutál. Mennyi idő volt a csere és mi volt a folyamata?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153501 üzenetére
Sajnálom az esetet, remélem visszakapod a pénzedet.
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153509 üzenetére
Lehet buta kérdés lesz, de Neked kellet elvinned, vagy házhoz ment a szerelő?
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153513 üzenetére
Megnéztem ezt a tesztképet. Világos környezetben a felhősödés nem látszik rajta. Van eszük...
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153517 üzenetére
Szerintem ügyvéddel irass nekik egy levelet, attól biztos, hogy megjön a segítőkészségük.
-
senior tag
Vérlázító a Samsung hozzáállása! Hiába az eszközeink és háztartási gépeink nagy része tőlük van, sajnos ez a véleményem. Nem tudom, hogy ezt a "prémium" ügyfélkezelést csak mi kapjuk, vagy más régiókban is így van e, de elszomorító a helyzet.
Elnézést az off-ért...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Callisto #153523 üzenetére
A távirányító gomb kombóval elővarázsolható szervizmenü? Én ott sohasem mertem babrálni. Félek, hogy elállítok valamit.
Más. Anno küzdöttem, hogy az Xboxot ne kapcsolja be/ki a tv távirányítója. Most azzal küzdök, hogy az androidos Telekom boxot kapcsolja be/ki, de csak a csatornaváltásra és hangerő szabályozásra tudtam rávenni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz venom8888 #153546 üzenetére
Szia!
A fali konzolhoz amit adnak az tökéletesen elég. (nyilván olyan fali konzolt veszel/vettél ami 65 mérethez megfelelő.)
Amúgy a csavarméret függ a fal anyagától is. Én 4db 5X80-as csavart használtam. (Ezt adták a konzolhoz. Nekem 75-ös a TV.)Vhiktor: Távol álljon tőlem!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz NavySeal #153550 üzenetére
Úgy tudod csak megoldani, hogy a távirányító menüjéből törlöd a konzolt. A források között ezután ismeretlen eszközként lesz feltüntetve, hacsak külön el nem nevezed, de például Xbox ikonja sem lesz. Nekem ez volt a megoldás, hiába kapcsolgattam a cec-t, ugyanis nem a TV adja neki a jelet, hanem a távirányító, amikor érzékeli, hogy arra a forrásra kapcsolod.
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, tippeket szeretnék kérni. Samsung okos TV és Samsung okos monitor van egy helyiségben. Ha bekapcsolom a tv-t, kikapcsol a monitor és fordítva.
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? Előre is köszi! -
senior tag
válasz Oposzumtoszó #157282 üzenetére
Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal a fent leírt problémával kapcsolatban.
Fantasztikus tanácsokat kaptam.
Többek között:
Ne legyen egy helyiségben a két eszköz.
Vegyek egy sima távirányítót mindkettőhöz.
De a legjobb, hogy "Takarjam le az érzékelőt."
Elnézést, nem Bluetooth-os a távkapcsoló? "De." Akkor mit takarjak le??Szummázva: Én vagyok a hülye, hogy két megjelenítőt használok egy helyiségben.
-
senior tag
-
senior tag
válasz tothbe #157288 üzenetére
Igen, sajnos én is rájöttem.
Szomorú, hogy erre nincs megoldás 2023-ban.
Azt viszont megemlítettem a hölgynek a vonal túloldalán, hogy a termék leírásában és a weboldalukon sem találtam semmiféle tájékoztatást arról, hogy két ezközt zökkenőmentesen nem lehet egy helyiségben üzemeltetni. -
senior tag
Sziasztok!
Egy pozitív garanciális szerviz tapasztalatot szeretnék megosztani.
A modell egy qe75q60aauxxh. Másfél év után egy 40 centi széles, függőleges sötét sáv jelent meg a kijelzőn. A bejelentési procedúra után 2 hetet kellett várni az új kijelzőre. A csere 30 percet vett igénybe és a vásárlás után ajándékba kapott felhőktől is megszabadultam.A két szerelő maximálisan korrekt volt, elmondtak pár hasznos információt, amit gondoltam megosztok Veletek.
Fali konzolon van a tv, ami véleményük szerint hosszú távon okozhat problémákat, mivel egy 45+kg súlyú modellről van szó. Átgondolva a dolgot, valóban a tartó foglalat vonalában jelentkezett a hiba!
Elmesélték, hogy találkoztak már porosodás miatti kijelző problémával, mikor is annyira poros volt a közeg, hogy bejutott a burkolat alá is a por és foltos lett a kijelző. Ebben az esetben nincs garanciális csere!
Valamint nézik a panel üzemidejét is. Ha kiugróan sok, akkor sincs gari![ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Celtis #158063 üzenetére
Bocsánat, nem ment el a háttérvilágítás. Egy sötét folt jelent meg a tartócsavarok rögzotési pontjával megegyező sávban.
Amúgy az új kijelző hátulján mitatták a szerelők a rögzítő vasalatot, egy 20-25 centis fémdarab az egész, egy ekkora kijelzőnél.
Én csak egy egyszerű szakács vagyok, de így laikusként is láttam, hogy a méretarányok nem megfelelőek. -
senior tag
-
senior tag
válasz Oposzumtoszó #158102 üzenetére
Ami lemaradt: Jeleztem a Samsungnak a problémát és azt mondták, hogy takarjam le az érzékelőt. Bluetooth-os távkapcsolónàl mit takarjak le? Alufóliával a Bluetooth modult?
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Yodamest #158118 üzenetére
Feljebb is ezt tágyaltuk. Samsung okosmonitor + tv ugyan olyan távirányítóval. 2 hét szívás után inkább lecseréltem a monitort.
Samsung ügyfélszolgálat azt tanácsolta, hogy takarjam le az érzékelőt. ( A Bluetooth-os távirányítóval)
A párosítás meg össze-vissza ugrált a két eszköz között. A végén totális káosz lett. Le kellett áramtalanítanom a monitort, hogy a tv-t újra tudjam pátosítani a saját iranyítójával.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz insight #158128 üzenetére
Anno amikor megvettem leteszteltem. Direkt letakartam a napelemet, majd amikor szólt a tv, hogy alacsony a töltöttség, napelemmel felfelé leraktam az asztalra, egy világos szobában.
Feltöltődött. Azt nem tudom, hogy mennyi idő volt, mert elmentem melózni és csak este értem haza, de fel volt töltve. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz fahrii #158145 üzenetére
Én is írtam a Samsungnak, sőt telefonon is tettem panaszt. Azt kértem, mutassák már meg, hol van a weboldalon vagy a vásárlói tájékoztatóban leírva, hogy egy monitor és egy tv egy helyiségben történő használatakor adódhatnak ilyen jellegű problémák. Mert azért a sokadik alkalommal, amikor az asszony dolgozott én meg leültem volna tévézni és a monitor kikapcsolt a tv bekapcsolásakor, nem voltunk boldogok.
Jött a válasz, hogy ez a technika sajátossága és vigyem át másik szobába valamelyik ezközt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest