Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz maci74 #61856 üzenetére
A serviio látja a tv-t?
Tűzfal szokott bekavarni, nekem az ESS-ben külön engedélyezni kellett a serviio-t, mert alapból nem engedte a kommunikációt.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz maci74 #61879 üzenetére
Akkor a kapcsolat megvan.
Nekem routerben van a tv, miután kiengedtem tűzfalon a serviio-t, utána pár mp. múlva már látta a tv a bemeneti források (source gomb) közt. Nálad ott se látszik a sárga serviio ikon?
A gyári progi, ami most letölthető, azt én leszedtem a gépről, miután kipróbáltam, mert böngészőfüggő, és eléggé idegesítő és nehézkes használni, meg nekem úgy tűnt, hogy "push" elven működik (ki"nyomja" a tv-re az anyagot és nem a tv "húzza" át (pull), mint a serviio-nál.
Milyen tűzfalat használsz? ESS-ben (ESET Smart Security) tudok segíteni, többiben nem vagyok járatos.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Batib
őstag
válasz maci74 #73142 üzenetére
Mivel a Win alapból nem olvassa ezért föajánlja, hogy uj fájlrendszert hoz létre rajta. Elfogadod és kész. Ja és a TV-nek először meg kell "mutatni", hogy melyik partícióra vegyen fel, nehogy azt használja amin a dolgaid vannak.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
MNBT
tag
válasz maci74 #140942 üzenetére
Helló,
Egy nap használat után egyelőre ismerkedek még ezzel az új smart rendszerrel mert egy 5 éves 32"-os Samsung LED tv-t cseréltem le 43"-osra ami nem volt smart.
Ami fura nekem az a fentebb említett kikapcsolással kapcsolatos dolog, hogy valójában nem is kapcsol ki a tv, hanem hibernálja magát, amit megkérdőjelezek hogy mennyivel energiatakarékosabb.
A képe szép, Netflix meg FullHD-s vagy 4K-s Youtube videók szépek rajta, de a MindigTv HD-s adásoktól nem volt akkora WOW érzés hogy hátast dobtam volna a képminőségtől, viszont halkan megjegyzem elsősorban a beépített Netflix és Xbox One S miatt lett vásárolva .
Amit furcsállok, hogy a talpa magas a tvnek és magasabban van az egész mint a régebbi modellnél amit lecseréltem.
Távirányító szép aranyos, nincs túlgondolva, viszont pozitívum hogy a parabola beltéri egységet tudja vezérelni amiért nagy pirospont jár (azért már annyira nem hogy ha nincs jel a TV forrásban, akkor fogja és önkényesen bekapcsolja azt).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest