Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha egy egymillás TV képétől hányigert kaptál, akkor az vagy nem volt jól beállítva vagy szar minőségű képet toltak rá. Ezen a szinten azért már (márkától függetlenül) nem szokás hányigert kapni. Erre (is) jó amit Eagle írt : bemész, ha kell busszal de úgy, hogy viszed a kis pendriveodat tele mindenféle filmmel és tesztanyaggal. Elkéred az eladótól a távirányítót és megkéred, hogy menjen el és igyon egy jó forró teát! Aztán hajrá, tiéd a pálya. Én is megkértem had nyumjam bele a Q6F-be a pendriveot amit vittem (székesfehérvári MM-ben), szó nélkül engedte. Naná, hisz ezen múlhat, hogy elad-e egy x százezres TV-t! Szóval persze, érdeklődj itt is, de a személyes szerintem nem maradhat el!
szerk : Látom Eagle meglőtött ugyan ezzel

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nincs lehetőséged rá legalább megnézni, akkor az vagy jó lesz, vagy nem. Egyébként az MM-ban az eladót el lehet ám hajtani a francba. Hozza ki a távirányítót és hagyjon békén, amíg átnézed a tévét. Viszed USB-én az előtte feltöltött anyagokat, és tudod tesztelgetni. Milyen a belső lejátszó, fekete tesztképek (az egyik legfontosabb), milyen a a HDR kép, ha újra elindítod, gyorsan megtalálja-e a helyet, hogy onnét folytassa. Etc... Azért 1 óra alatt sok mindent ki lehet deríteni egy típusról.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest