- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mivel TV-kimenetes a teló! Ha veszek a kocsiba egy kicsi LCD-t akkor a teló a filmet meg a hangot kinyomja rá? Lehet hogy naiv kérdés sorry érte!
A Másik hogy nincs valami progi amivel tudnám a youtubot pl nézni rajta? Mert az oldal bejön de a videót nem nyitja meg!
Köszi a válasz -
Letsgo
tag
válasz
muzliur #19499 üzenetére
Nekem a Beállítások/Kapcsolatok/szolgáltató beállítások alatt ott van a mind 3 szolgáltató beállítása! Ha ez nem oldja meg akkor pannon oldalán eléred a beállításokat!ez segít ha manuálisan szeretnéd állítani!
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy normálisan működő msnt?
WM6.5 van rajta! Ezt az egyet nem tudom szóra bírni rajta! -
Letsgo
tag
Sziasztok! Van egy kis gondom!
IGO8 saját antenna ami a telóba van gps-vevőt meg találja de műholdat nem miért?
Vártam vele vagy 10percet de nem talál semmit :S -
Letsgo
tag
Sziasztok!
Végre meg szerettem a kis telót!
Most már kiforrta magát...
Nem fagy rajta a Igo Primo jó vele nettezni és sok szépet jót tudDe ezt ti is tudjátok hisz Omniátok van...
Viszont 1 dolog nem működik rajta!
MSN végig megyek a beállításokon és nem tudok bejelentkezni.. Fel ismeri a profilomat a szinkronizáció után a képeim is meg vannak de a bejelentkezésre ha rákattintok akkor kéklesz a háttér és nem történik semmi!
Nem tudom miért? Próbáltam, hogy telepítek rá másikat, de nem engedi kilép!
Köszi előre is a válaszokat tippekt! -
Letsgo
tag
Sziasztok!
Na megjött végre a teló úgy nézki működik
Kellene egy kis segítség hogy a navinál a külső antennát szeretnék használni hogy tudom meg csinálni hogy ne a belsőt használja?
Viszont egy olyan gondom van hogy nem megy rajta az msn... Hibába kattintok rá nem csinál semmit :S
Köszi Laci -
Letsgo
tag
Hali!
Konkrétan nem súgta meg a kolléga!
Nagyon korrekt volt a gyerek! Hétfőn kapom meg a telót! 5k-ba fájt! De nagyon halott poraiból támasztotta fel mert a pc-nem ismerte fel!
Amúgy szerintem romot tettek rá mert azt mondta hogy az most 6.5 lesz de másik! Egy biztos hogy kísérletezés céljából, hogy jobb legyen én tuti nem fogom turkálni. Nem éri meg!!!
Én mondtam neki ha ő azt rak rá engem nem érdekel csak stabil legyen! Hétfőn kiderül...
Majd kellene segítség mert nem a belső GPS antennát szeretném használni navikor hanem a külsőt! Erre kelen valami meg oldás mert amikor működött nem sikerült a külsőt használni!Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire fogom meg szeretni mert eddig egy HTC-m volt amit nagyon szerettem! Kisebb tudású volt mint az Omnia ezért is akartam egy kis újítást... Habár így rögtön, hogy meg zuhant elég ijesztő volt nekem!
Viszont olvastam az angolos problémád! Nekem is a HTC-angol! Fel tettem rá az SPB-t 70%ba magyar lesz tőle! én 1éve használom a htc-n hibátlanul működik. A mindennapi dolgok magyar lettek rajta így nem zavar hogy angol! 1szer le ültem és be állítgattam az dolgokat rajta ami angol és azóta azokat nem is csesztetem! Sőt ha eljátszik vele az ember és beállítgatja a kis maga igényének nagyon jól lehet vele kezelni a telót! Én nagyon szeretem! Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy második telómnak meg maradjon
Én az omniára is ráfogom tenni! Jó kis megszokott dolgaimat vissza állítomMondjuk az újdonságnak híve vagyok... Csak az baj hogy az ilyen telóknál ez elég veszélyes...
Na mindegy ezt döntse el mindenki maga!Várom a HÉTFŐT
-
Letsgo
tag
válasz
MATEO6600 #18994 üzenetére
Hát meg súgom!
Nem rég vettem egy Omniát 6.5-el!
Az hogy a rom gagyi volt és bizonyos dolgok nem úgy működtek ahogy kell azzal nincs gondom! Persze nem így írja a gépkönyvVan akinek bevált a 6.5 nekem kifeküdt a teló! Előző tulaj állítása szerinte 1éve az a win volt rajta! Most meg halt úgy hogy nem kevés lovémba kerül hogy feltámasszák!
És én a gyári szoftot tetem visszára!
Persze lehet ezzel játszani csak nem biztos hogy meg éri! Igaz ezt döntse el mindenki maga hogy megéri nekei hogy meg fektesse a telójá!Igaz a HTC-men nekem is modingolt win van de az gyári mod és az nem mindegy!
Hozzá teszem, hogy ritka az én esetem és sokan 6.5-el küldik én buktam vele elég nagyot!
Ui.
EM OKOSKODÁSBÓL ÍRTAM ez csak az én véleményem! Elnézést ha valaki számára sértőnek tűnt volna!
-
Letsgo
tag
válasz
somnia #18958 üzenetére
Én nem reklamálással fordultam a phs társunkhoz.
Nekem teló kell és segítség!
Ezt ő is tudja és segít is mert korrekt! Az más kérdés hogy nem vagyok vele előrébb!!!
Az hogy softosan ki nyírjam az nem nagyon ment volna mivel az adatkábelét pénteken adta fel postára mivel elfelejtette átvételkor elhozniAmi legjobb esetben hétfőn ér ide!
Na mindegy! Nem ez a lényeg majd hétfőn beviszem a Samsunghoz és meg nézetem!
Szerintem a win feküdt ki rajta mert 6.5 pda fan clubbos hack volt rajta! Tapasztalatlanságom sokba fog kerülni ez van... Igaz a HTC-men se a gyári 6.1-van és semmi baja nincs 1 éve jól meg vagyunk... Ezért is mertem meg venni! Amúgy nem engedett az árból de jó áron volt ami nem volt kirívóan olcsó állapota és tartozékai alapján teljesen korrekt volt!MINDEN ESETRE MINDENKINEK KÖSZI A TIPPEKET
Majd meg oldom vagy eladom olcsón hibásként
EZ VAN -
-
Letsgo
tag
Na most van elegem ebből...
Le merült a teló töltőre tettem... De azóta nem lehet bekapcsolni...
Nem ismeri fel a gép se adatkábelen! Úgy hogy van 30kért egy szép krómozott műanyag darabom
Akkor most megint kérdezek! Nincs valaki aki ért hozzá és elvállalná hogy meg sasólja?
Holnap meg próbálok kölcsön kérni egy aksit mert Hp pdanal volt olyan hogy lemerült és fullra behalt az aksi! -
Letsgo
tag
Hali!
Utána néztem annak amit írtál elég erős hogy aza Wm-van rajta..
6.5ből van hivatalos magyar-rá ???
Abban tudtok segíteni hogy hol lehet valami stabilat lerántani rá... Mondjuk nem volna baj ha magyar lenne!
Kösz ia segítséget üdv Letsgo -
Letsgo
tag
Lenne még kérdésem
Mivel tudok a pc-re tölteni a sms-eket meg ilyen telkönyv stb???
Meg esetleg még egy van benne msn és hiába állítom be meg van net a telon nem megy ...
AjjjLehet hogy szoftveresen van baja??? Mármint a telnek? Mert nem a gyári 6.1-es van rajta!
Tetszik nagyon a teló csak hát nem megy minden funkció az meg milyen dolog már egy ilyen komoly telónál :S
Ha valaki tud valami megoldást segítsen légyszi -
Letsgo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Samsung Omniát 6.5 win rajta!
És egy olyan gondom lenne hogy nem tudom elolvasni az sms-eket??? Miért vagy mit nem csinálhatok jól???Rákattintok hogy új üzenet a mobil számot ki írja meg az üzi első sorát és nem tudom meg nyitni... :S
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!