Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
Érdekes, én eddig az utóbbi években mindig előrendeltem az ultrákat. Most hogy foldom van, valahogy nem mozgat. Szép és jó, de mióta foldom van, rájöttem hogy nekem ez a fajta megoldás többet ad. Jobb az ultra kamerában, elismerem. De ezt könnyebben hurcolom a zsebemben (tok nélkül), és mivel elég sok a tartalom fogyasztás rajta (pc-t már nem is használok), így nagyon kihasználom a belső kijelzőt. Én próbáltam mindenféle tabletet is, de azokon nem kényelmes netezgetni (nekem). Túl nagyok. Notebookot melóhoz használok de amúgy soha nem jöttek be. Nekem úgy érzem betalált a fold 5, én a fold 6-ra leszek kíváncsi, és ha tetszik abból veszek egy új darabot. Sajna fold5-ből nem új van, azt gondoltam hogy nem adok ki ennyi pénzt hogy kipróbáljam. De nagyon bejött. Valahogy más dimenzió mint az eddigi telefonjaim. Eddig se használtam nagyon mást telefonon kívül, de mióta megvan tényleg csak ezen vagyok. A kamerás tudás nekem bőven elég. Bocsi kicsit hosszú lett de ezt ki kellett írnom magamból
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest