Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12555) Krisz1000 válasza solak (#12554) üzenetére


Krisz1000
tag

haha hát figy. az enyém egy jól karbantartott, kifejezetten jó állapotú s3 lte volt.
tavasszal kezdett hülyülni, rengetegszer raktam újra, nyár elejére teljesen meghalt.

elvittem amoledus-ékhoz (korrekt arcok), és egy normális értéket nem tudtak mérni az alaplapon.
kőkemény tervezett avulás van ebben a telóban tesó
plusz a belső memória is meg szokott halni (eMMC)
odáig el se jutottak, mert körülötte se volt semmi rendben.

mindezt úgy, h a teló fél életében csak 500mA-ről volt töltve, jó minőségű PC ről, FSP tápról... soha nem volt húzva, stb. alaplapcsere se jön szóba, mert a bontott ugyanúgy pár hónap alatt beszarhat, az újat meg állati nehéz párosítani, IMEI stb, fel kell programozni a belső memóriát a teló összes azonosítójával. mert az alapból üres. már ha lehet még egyáltalán új alaplapot kapni hozzá. ja, és a jobb szerelők nem is csináltak ilyet akár 1-2 éve, hisz már az újabb típusokat javítják.

nekem emlék volt a teló mert családtagtól kaptam, jóval többet rászántam volna a javításra és így sem lehetett megmenteni. most itt téglázik a fiókban.
szerintem 1-2 év múlva csoda lesz működőképes s3 lte-t találni.

ja, és én még simán elhasználtam volna 2 évet, mert rájöttem, hogy nekem jobb egy felső kategóriás tabletet venni, és akkor a telót csak email, böngészés, viber használom menet közben, minden egyéb esetben tablet, ami ár felhsználói élmény arányban sokkal jobb választás.

senkinek nem ajánlom már h ilyen telót vegyen még ha tökéletes akkor sem, mert lehet 1 hónap múlva meghal. javitani meg csak akkor, ha olcsó, bagatel a javítás és amúgy még jó állapotú a készülék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.