Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) dobobazsy válasza #24633088 (#5000) üzenetére


dobobazsy
őstag

meg kell próbálni.. hangerő le+kezdőlap+bekapcsoló gomb és kiderül. ha megy odinnal újra kell húzni és kész. azt ha nem lőtték el az imeit akkor minden oké

(#5002) #24633088 válasza dobobazsy (#5001) üzenetére


#24633088
törölt tag

Köszi majd megnézem

(#5003) freeknight válasza kungzi (#4988) üzenetére


freeknight
őstag

Ez biztató jel! :K
Én még azért kételkedem a frissítésben, mert a sima S3-as 100%-ig biztos, hogy nem kapja meg a 4.4-et, és nem tudom, hogy egy olyan kis számban elkelt típust, mint az LTE mennyire éri meg frissíteni. De ugyanakkor ott a másik oldal, hogy az amerikai S3-ra már több, mint egy hónapja kiadták a KitKat-et. Az is 2 giga ram, csak qualcomm procival.
Mivel ott a Note 2 frissítése, már arra sem foghatjuk, hogy a samsung szándékosan nem akarja, hogy a saját chipsete driveresen ne támogassa a 4.4-et, mivel a Note-ban is ugyanaz a proci muzsikál (emelt órajelen), mint a mienkben. Ez is nagy pluszpont a frissítés esélyét illetően.

De az igazság az, hogy mi találgathatunk itt a fórumban, de egy frissítés csak akkor biztos, ha már rajta van a telefonodon ;]

(#5004) LouiS22 válasza freeknight (#5003) üzenetére


LouiS22
veterán

Szerintem meg el kell fogadni azt, hogy egyetlen gyártónak sem komoly érdeke az, hogy a régi modellek naprakészek legyenek, mert akkor senki nem veszi meg az újat. Ez mindig egy adu lesz a kezükben.

És mielőtt kitör a botrány: az árérzékenység, illetve a mindig mindenből legyen nekem is a legfrissebb és persze azonnal és ingyen klasszikus magyar "betegség".

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5005) novakpade


novakpade
csendes tag

Én már nem értem ezt nem is érdekel, de tök röhely h az egyik honlapon azt olvasom h heteken belűl jön a frissítés az s3 ra, aztán meg h mégsem lesz 100% ban frissítés. Azt sem értem h ha hivatalosan kiadják h milyen készülékekre lesz és a miénk benne van, akkor miért változtatnak álláspontot, aztán ott van az is h hónapokat kell várni a szaros frissítésre ami hát valjuk be nem egy nagydurranás arról nem is beszélve h tele van hibával, akkor kinek kell a frissítés, dugják fel maguknak!

(#5006) freeknight válasza LouiS22 (#5004) üzenetére


freeknight
őstag

Nem ingyen kell, én a frissítést kifizettem a telefonom árával. Nem éri meg nekik, és aztán? Nehogy már sajnáljam őket. Oldják meg. Ez egy csúcsmodell. 2 éves, az igaz, de a zászlóshajókkal szemben mindenkinek teljesen jogos követelménye, hogy minimum másfél évig támogatva legyen. A KitKat pedig ennek pont a határán van. Ezért kérdéses, megkapjuk-e.

Visszatérve a gyártó érdekeihez: nekik bizony nagyon megéri egy felsőkategóriás telefont minél tovább támogatni. Gondolj bele. Én mikor megvettem az LTE-t, többek között azért rá tettem a voksom, mert tudtam, hogy Samsung élen jár a frissítésekkel. Ha le*ják a frissítéseket, legközelebb lehetséges, hogy nem az ő modelljüket fogom választani. Elemi dolog, amivel a Samsung is tisztában van. Persze nem dől össze a világ, ha nem kapjuk meg a 4.4-et, de egyáltalán nem ördögtől való, meg "magyar mentalitás" elvárni az új verzió kiadását.

(#5007) #54715584 válasza LouiS22 (#5004) üzenetére


#54715584
törölt tag

Szerintem meg a gyártóknak kéne a fejükhöz kapniuk, hogy a vásárlókból élnek, és normális szoftverrel kellene normális készülékeket a piacra dobni...

Tavaly nagy lendülettel váltottam Samsungra, és sajnos hatalmasat csalódtam... :(((

(#5008) szerzol válasza #54715584 (#5007) üzenetére


szerzol
senior tag

Szerintem az LTE képesség miatt fog kapni KitKat-ot, mert a szolgáltatóknak gazdasági érdek a 4G hálózat használata és nem árt ha van a kínálatukban a zászlóshajóknál olcsóbb, de azokat megközelítő tudással rendelkező telefon.
Én speciel azért szeretem a Samsungot mert nem monoblock, nekem fontos hogy tudom cserélgetni az akksit, bővíthető külső microSD-vel (ez előny pl. fényképeknél, mert ha be is szarik a teló a képeim megmaradnak), ha karcos lesz a hátlap, vagy csak teszem azt másikat akarok, le lehet cserélni.
Nem zárt a bootloader-e, azt teszel rá amit akarsz. (a garancia az más tészta)
Meg nekem semmi bajom nincs a gyári szoftverrel.( az is igaz hogy van amelyikben vannak bajok de van olyan amelyik jó.)
Más márkák telefonjaival is vannak bajok, de ott sem mindegyikkel.

(#5009) LouiS22 válasza freeknight (#5006) üzenetére


LouiS22
veterán

Ez hatalmas baromság: nem fizettél ki semmit, sehol nincs leírva az ,hogy te ennyi és ennyi frissítést megkapsz a telefonnal.

Az meg nagyon is téves megközelítés, hogy majd nem őket választják. Ne a magyar árérzékenységből indulj ki: egy nyugati országban pont leszarják azt, hogy nem jött frissítés. Megy és vesz egy másikat - egészen egyszerűen mert telik rá, vagy mert a szolgáltatója olyan konstrukcióban árulja, hogy nem kell ilyesmivel foglalkoznia. Nem ez a pár tízezer magyar user fogja meghatni a Samsungot.

Én nem azt mondom, hogy megszoptuk, meg minden, de tény, hogy nem fizettél ki semmilyen frissítést a telefonnal.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5010) LouiS22 válasza #54715584 (#5007) üzenetére


LouiS22
veterán

Akkor vegyél referenciát, ahhoz garantáltan kapod évekig a frissítést.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5011) #54715584 válasza LouiS22 (#5010) üzenetére


#54715584
törölt tag

Valószínű a következő olyan lesz :K Vagy legalábbis nem módosított.

(#5012) freeknight válasza LouiS22 (#5009) üzenetére


freeknight
őstag

Pff... már hogyne fizettem volna ki a telefon árával a mérnöki munkát is? :F Te hol élsz? A frissítések igenis fontosak, nemhiába adják ki a gyártók őket. Derülhet fény bugokra (komolyakra gondolok, pl az LG G2 fülhallgató zúgására, és nem arra, hogy "laggol, meg röccen"), biztonsági résekre (!), ezeket mind javítani kell. Új feature-öket behozni, pl az S3 Bluetooth 4.0 támogatása. Frissítések erre kellenek, és te igenis ezekért is fizetsz. Az már a gyártó döntése, hogy a befolyt pénzzel hogyan gazdálkodik.

Én nem azt mondtam, hogy csak a frissítések számítanak, hanem a választásnál ezt is figyelembe veszem.

Az meg, hogy a magyar piac árérzékeny, már megbocsáss, de az egészhez semmi köze nincs. Nyugaton valóban előfizetésre hozzák el a telókat bagóért... 2 évre :U . Tehát ugyanott vagyunk, mint itthon. Legalábbis én 2 évenként veszek új telefont.

(#5013) Janesz1981


Janesz1981
tag

Szerintem egyértelmű azért fizetsz be egy "prémium" márkára hogy legyen normális szervíz és ne az legyen az utolsó rom a készüléken amivel vetted. Lassan fél éve van kitkat ne a mi hibánk legyen ennyi idő alatt nem tudtak kidobni a telóhoz egy frissítést.

(#5014) Shrike7973


Shrike7973
senior tag

Hmm... fél éve, amióta megvettem ezt a telefont, rendszeresen benézek ide, hátha tanulok valami újat, értelmeset. Erre folyton, az esetek 80%-ban csak a rinya megy a frissítésekkel kapcsolatban. :(((

(#5015) Plazmacucci válasza Shrike7973 (#5014) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Mert talán az update (4.3) egy fos volt? :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5016) Gergosz2 válasza Shrike7973 (#5014) üzenetére


Gergosz2
veterán

mintha máshol nem ez menne...

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5017) kungzi válasza Shrike7973 (#5014) üzenetére


kungzi
veterán

mit akarsz tanulni egy telefonról? minden ott van az összefoglalóban, ami fontos. Amit nem tudsz megkérdezed és válaszolunk. Majd kitaláljuk, hogy mire akarsz választ kapni :D

(#5018) Sanyi.il


Sanyi.il
aktív tag

én meg pont hogy pozitívan tekintek arra, hogy nincs sok hsz napról napra, nekem tökéletesen muzsikál a készülék, egyedül a knox zavar, se root se romolás amíg nem jár le a garancia, de ezzel még tudok élni :)

(#5019) LouiS22 válasza freeknight (#5012) üzenetére


LouiS22
veterán

Félreértesz! Én azt mondom, hogy sehol, semelyik szerződésben, amit aláírsz, okézol, átgörgetsz nem szerepel az, hogy neked az adott telefonhoz mostantól jár ennyi és ennyi frissítés. Értem azt, hogy Te mit írsz mint fogyasztó, arra próbáltam rávilágítani, hogy tekints a problémakörre más szemszögből. Valóban az S3 a Samsung egyik legsikeresebb (a legsikeresebb?) telefonja, eladtak belőle csillió darabot. Viszont ha ezt a modellt toldozza-foldozza, akkor nem fogják megvenni az újabb készülékeit. Így működnek ezek a cégek, és amíg a körhintára van újabb user, aki ezt elfogadja és felül, addig ez a modell nem is fog változni (mert baromira profitábilis). Személyes véleményem, hogy az, aki "garantált" frissítést akar, annak referencia telefont kell vennie.

Még egyszer mondom: értem és részben egyet is értek a véleményeddel, de olyan, hogy KELL, az nincs ebben a műfajban.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5020) Janesz1981


Janesz1981
tag

Ja közben megjött ez a tok 2 hét alatt ideért és hozza az ezért a forint mennyiségért elvárható teljesítményt. Nem vízálló és teljesen nem is porálló ( mikrofonnak és hangszórónak van szabad nyílás ugye) de munkára amire vettem tökéletes lesz. Eleje átlátszó vékony műanyag tapintásra gagyi kicsit kb mint egy xperia sp kijelzőjét tapogatnám ( :D ) Gombokat szépen és könnyen lehet nyomogatni az összest kivétel a menü és vissza gomb arra azért rá kell szokni mert peremhez közel esnek. A övcsipesz rész korrekt 45 fokban el lehet tekerni (racsnis megoldás). Telefon be és kiszerelése nem 1 pillanat de fél perc alatt megoldható :]

(#5021) Sanyi.il válasza Janesz1981 (#5020) üzenetére


Sanyi.il
aktív tag

kemény szerkezet :DDD

(#5022) szabakaa válasza Janesz1981 (#5020) üzenetére


szabakaa
aktív tag

De ez milyen már hogy vízállónak hirdetik aztán meg nem az? :D

iPhone 13 Pro Max, PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch

(#5023) dobobazsy válasza LouiS22 (#5019) üzenetére


dobobazsy
őstag

még mindig azt vallom, hogy illene nekik legalább ezt az uccsó frissítést kiadniuk ha már a 4.3 sz.r lett.. olyan túl sok frissítést nem kapott ez a teló, hogy ne érdemelje meg...

(#5024) Janesz1981 válasza szabakaa (#5022) üzenetére


Janesz1981
tag

alul ott írja amúgy csak fröccsenő víztől véd. :]

(#5025) Sanyi.il válasza Janesz1981 (#5024) üzenetére


Sanyi.il
aktív tag

(#5026) Gergosz2 válasza Sanyi.il (#5025) üzenetére


Gergosz2
veterán

röhögni fogsz, de ehhez hasonlóakat árulnak! :D [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5027) Sanyi.il válasza Gergosz2 (#5026) üzenetére


Sanyi.il
aktív tag

neee.... :DDD még az apró is befér mellé, ha strandolásról van szó :)

(#5028) pucz válasza Shrike7973 (#5014) üzenetére


pucz
senior tag

Itt mindig csak a rinya, meg a fikázás megy. Megszokod, vagy leszarod. :DDD

(#5029) glaci válasza pucz (#5028) üzenetére


glaci
őstag

Azért szerencsére sokszor van hasznos információ és segítségnyújtás is!

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#5030) ignisz


ignisz
senior tag

S3LTE csak FAT32-es memória kártyát kezel? A másik topikban is kérdeztem, de ott nem kaptam még választ.

(#5031) Gergosz2 válasza ignisz (#5030) üzenetére


Gergosz2
veterán

elvileg igen. Pendriveból is csak a FAT32-eset ismeri fel.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5032) ignisz válasza Gergosz2 (#5031) üzenetére


ignisz
senior tag

Köszönöm a választ. Ehhez kapcsolódna egy másik kérdésem. 2 Gb-nál nagyobb fájlt miért nem tudok a telóban lévő kártyára másolni?

(#5033) Gergosz2 válasza ignisz (#5032) üzenetére


Gergosz2
veterán

de! Múltkor felraktam egy 4GB-s mkv- és gond nélkül le is játszotta.

Kártyára vagy a belső memóriára?

[ Szerkesztve ]

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5034) ignisz válasza Gergosz2 (#5033) üzenetére


ignisz
senior tag

Kártyára. Én többször próbáltam , de mindig az volt a válasz, hogy nem lehet másolni. 3- 4 Gb-os fájloknál.

[ Szerkesztve ]

(#5035) Sanyi.il válasza ignisz (#5034) üzenetére


Sanyi.il
aktív tag

Ez a fat32vel jár, ha nagyobb fájlt akarsz rátenni, akkor már ntfs-re van szükség.

Szerk.: a fat32-nem a fájl merett limitje 4 giga, ha ennél nagyobb fájlt akarsz rátenni ntfs-re kell formáznod, de ugye itt 2gb-os fájlról van szó, nem értem :)

[ Szerkesztve ]

(#5036) Gergosz2 válasza Sanyi.il (#5035) üzenetére


Gergosz2
veterán

igen én is úgy tudom, hogy 4gb a korlát.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5037) kungzi válasza ignisz (#5030) üzenetére


kungzi
veterán

elvileg az exFat-ot is kezeli :)

(#5038) Gergosz2 válasza kungzi (#5037) üzenetére


Gergosz2
veterán

de sok rosszat hallani felőle, szóval inkább a FA32 ajánlott.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5039) ignisz válasza Sanyi.il (#5035) üzenetére


ignisz
senior tag

NTSF-re formázott memória kártyát a telefonom nem kezel, mintha ott se lenne. Ő akarja formázni. 3,4 Gb-os fájlt nem tudtam felmásolni. Most csak azért berakni egy nagyobb kártyát, hogy egy rakás kicsi fájlt tároljak, luxus. És nem egyszer fordult elő, hogy nagy méretű fájlt nem tudtam felmásolni

[ Szerkesztve ]

(#5040) beholder00


beholder00
tag

ez mindenkinél volt/van? Egyébként mi is ez pontosan?

(#5041) Plazmacucci válasza beholder00 (#5040) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Volt.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5042) kungzi válasza ignisz (#5039) üzenetére


kungzi
veterán

ExFat-t próbáld meg!

(#5043) Sanyi.il válasza ignisz (#5039) üzenetére


Sanyi.il
aktív tag

tudom, hogy nem kezeli, csak leírtam miért nem megy a 3.4gb-nál nagyobb fájl másolása.

[ Szerkesztve ]

(#5044) Gergosz2 válasza Plazmacucci (#5041) üzenetére


Gergosz2
veterán

Nálam nem . Mi ez ?

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#5045) Plazmacucci válasza Gergosz2 (#5044) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Knox házirend. Semmi jelentősége.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5046) LouiS22 válasza beholder00 (#5040) üzenetére


LouiS22
veterán

Nekem nem volt. Ja, hogy maradtam régi bootloaderen? :D És vígan 4.3-azok? :)

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5047) tzsolesz válasza LouiS22 (#5046) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Én eredeti 4.3-at hasznáok, és én is vígan. Miért kellene sírnom? :)

(#5048) dobzy


dobzy
tag

Sziasztok!
A mobilnetnek ehhez az ébrenlét dologhoz lehet köze?? Eddig nem volt netem semmi baj nem volt az ébrenléttel most meg 75%fölött volt...
Az android operációs rendszer több mint 4órán át tartotta ébren reggel 7-töl du2-ig 22%-ra merült le...Ez így tényleg szívás (4.3)

(#5049) LouiS22 válasza tzsolesz (#5047) üzenetére


LouiS22
veterán

Pl a Knox és a gari miatt.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#5050) bandi7802


bandi7802
csendes tag

Felraktam a hong kongi romot, deep sleep probléma megoldódott, stabilabbnak tűnik, mint a T-s, változás csak annyi, hogy nem a T-mobil üvöltő hangját játssza a telefon bekapcsoláskor, és az LTE szöveg helyett 4G-t ír mobilnetnél.
Knox számláló 0-n áll és officialnak írja download módban.
Először megijedtem, amikor kínai nyelven indult a teló, volt két gomb, abból a felsőt választottam, szerencsére az volt a nyelvválasztás, és benne van a magyar is természetesen.
4 napja van fent, és semmi hibát nem tapasztaltam. :)
A kernel 2014 február 27.-i, 3.0.31-2569006
A régi kernel verzióra nem emlékszek, lehet hogy ugyanez volt

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.