- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
tariattila
veterán
le is szedtem.... de estefele mennem kell még így csak később/holnap rakom fel...
de ha este vagy akkor van söröm romolni...frankesz: roki szellár? az komoly... de a pizza majd szétküldi... utána meg valami rendeset igyál már...
NG: munkaidő után vagyok... péntek viszont szép lesz
-
BéHGT
senior tag
Azért én is kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog bejönni a mérete miatt. (Vagy már megkaptad? Nem akartam még 4 oldalt olvasni...
)
Pólusban a T-nél ki van egy téve, de baromi nagy, ezzel azért elég vicces telefonálni.... Legalábbis kézben tartva mindenképp elfogna a röhögőgörcs...Amúgy fasza telefon!
-
sagit
veterán
ez is tetszik.. csak nemtudom telefonálás közben mennyire idegesítene a tok "flip" része
-
aggleány
addikt
Az azért nagy bátorságra vall!
Akkora, mint egy szívlapát.
De gyönyörű!!!
Ha nem lesz jó, tényleg elboltolhatjuk, nem poénból írtam. Bár, a fene se tudja, hogy kibírom-e addig.
Sárkány
Tariateszt néztem mosómacinak.
Most látom, hogy a kolléga írta, hogy nem is mosómaci, hanem gyűrűsfarkú maki. Talán az lehetett a gond a márkameghatározással, hogy nem láttam a gyűrűs farkát.
-
aggleány
addikt
Nekem egyszer 1, máskor meg 2 nap alatt érkezett meg a futár. Ne hallgass rám, olyat vegyél, amilyet szeretnél.
rankesz
Alakulok, már csak óránként egyszer fújogatom az orrom, és köhécselek.
zoltanz
De, bazinagy, de olvasáshoz meg netezéshez jobb, mint az SGS II.
Endzsí
Nyugi, láttam már olyat, amire azt mondtam, hogy kösz, inkább nem, ez már túl nagy.
-
Zolesz007
őstag
Reggelt!
Szerintem olyan díjcsomagot válassz, amiről még azért tudsz felfelé lépni. Ha bevezetnek véletlen valami kedvezőbb díjcsomagot akkor az kb 10 forintal alatta lesz a mostaniaknak, hogy ne tudj váltani a 2 év alatt, mert ugye csak felfelé lehet váltani, mint most is kb 500 pézzel olcsóbb ez mint a médiamánia.
-
Jadro
veterán
Aktív témák
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari