- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz philoxenia #497 üzenetére
LOL, nagyon pihentek vagytok
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #496 üzenetére
és ugyanannyi ami nem... SZERINTEM... nem is részletezem mivel mindenkinek más az ami nem jó
üzemidő...naponta több óra elfoglaltság...stb
úgggyanmár -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #494 üzenetére
Igazából nem veszekszenek azok annyira...... [link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #492 üzenetére
Énis kíváncsi vagyok, jó lenne egy használható GB..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ForRedGlory
félisten
Azt írta, hogy a RAM fogyást megoldotta. Az volt az egyik legnagyobb gond. Remélem ez nem abból áll, hogy beletolja a romjába a Task Killert
philoxenia: a Te verziód az alma vs. szeder témakörben jobb
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Hát, amit én próbáltam JV1-et annál biztos jobb lesz.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Hey, mi van már azzal a Darky GB-el?
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz philoxenia #480 üzenetére
úgy nézem az Shrek asszonya...(volt)
-
Everman
addikt
válasz philoxenia #484 üzenetére
Csak úgy ne járjon, mint a Blackberry
[link] -
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #485 üzenetére
Lehet ezt még fokozni?
-
Everman
addikt
válasz philoxenia #482 üzenetére
"Bocs, de erről a képről az jutott eszembe, hogy vele haraptatták ki a a logó almájából hiányzó részt...""
Vagy a kis zöld robotnak már nem csak két hüvelykujj kellett, hanem egy orr, meg egy fél arc is
Minden idők egyik leggagyibb reklámja is lehetne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Everman
addikt
válasz korpicschess #474 üzenetére
"Ha jól tudom az ingyenes programok aránya nagyobb, mint iOS-en."
Az arányok nagyobbak valóban, csak hát nem mindegy, hogy 150 ezerből 60%, vagy 360 ezerből 35%. No meg azért bár sok szemét is van az Apple Store-ban, de összeségében mégis kevesebb, mint a Marketen, ami az előzetes engedélyeztetésnek és bevizsgálásnak köszönhető (no meg az App Store mennyiségébe nem számítanak bele a csengőhangok, háttérképek, meg bugyuta widgetek, csak kizárólag az alkalmazások, a Market 150 ezer eleméből meg ki tudja valójában mennyi az alkalmazás, hisz mindent beleszámolnak).
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tariattila #477 üzenetére
Androidos makik maradjanak a zöld színnél...... [link]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #477 üzenetére
Mintha az Avatarból szalasztották volna... ami sanszos is, mert ha megnézed van Avataros kép is a C meghajtón
Szerk: igen, ugyanaz, csak alulról... Szerintem simán elképzelhető
Ha letakarod a fejét, még szórakoztató is lehet, mekis zacsit az aranyos buksijára, az úgyis mindig nevet[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #475 üzenetére
álmaim asszonya
↑rémvazzz ! most nézem az eredetit... (a kettő biztos ugyan az nem? )
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
korpicschess
veterán
válasz philoxenia #468 üzenetére
Igen-igen. Ha jól tudom az ingyenes programok aránya nagyobb, mint iOS-en.
Nyíltabb az egész android.. Ahogy azt mindenki tudja és itt is mondták páran, ezért is lassabb. A platform terjedése érdekében szerintem normális, hogy rengeteg hardvert engedélyeznek, az lenne szerintem egy jó húzás, hogy csinálnának egy középkategóriás androidot és valami elit felsőkategóriásat, ahol megszabják a dolgokat. Nyílván ennek is lenne hátránya.FRG: a Hot Girls_9-re gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Nincs JB-elve. És tényleg a 4.3 óta sokszor akad a megnyitás-bezárás művelet...
És az android is csak minden hülyeséggel megspékelve akad, pl livewallpaper... Az tényleg fölösleges. De widgetek miatt nem sűrűn akad...
De ha már itt vagy, iPhone böngészőben hogy lehet nagyítani a betűméretet?
FRG: Láttuk.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #470 üzenetére
pont, hogy az tuti semmit sem takar
-
ForRedGlory
félisten
válasz philoxenia #463 üzenetére
Megjött pár almás emberke esze
Milyen meglepő hogy ferde szemű kolléga van a kamera túloldalán[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
dancsuri gépén láttátok a C meghajtón azt a bizonyos jpg fájlt?
Szerintetek mit takar? [link] -
Everman
addikt
válasz philoxenia #468 üzenetére
Igen.
Amikor még követtem ezeket a dolgokat napi szinten, akkor volt egy RSS feed, ahol a napi frissen felkerült alkalmazásokat sorolták, volt hogy 3-400 ingyenes alkalmazás volt naponta. Egy ideje már nem foglalkozom ezzel, így csak hetente ránézek az AppShopper alkalmazáson keresztül, hogy mi a helyzet, meg van pár érdekesebb cucc, amit az figyel nekem és szól, ha leesik az ára, vagy ingyenessé válik.Elég gyakran vannak akciók, mikor az egyébként fizetős alkalmazást ingyen le lehet tölteni (ilyenkor a későbbi frissítés is ingyenes marad), ezekkel az akciókkal, ha türelmes vagy rengeteg pénzt meg lehet spórolni.
Cserélgetni én meg csak addig szoktam egy alkalmazástípust, amíg meg nem találom azt ami nekem a legjobb/legkényelmesebb, utána már max kipróbálom a hasonlót, de legtöbbször maradok a megszokottnál.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Picit komolyra fordítva, zsebIOS-ra jelenik meg naponta sok ezer ingyenes program? Köztük rengeteg igen hasznos kis alkalmazás ingyen? Azért kérdezem, mert nekem olyan /IOS/ nincs, de androidon naponta cserélgetem a progikat, ráadásul főzött romok nélkül.....gyári T-s 2.1-el....
Azaz minden jailbrake nélkül...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Everman
addikt
válasz tariattila #465 üzenetére
Az Androiddal mint rendszerrel egyre kevesebb gondom van még nekem is (a DHD-vel egész jól elvoltam, ott a hardver volt inkább gagyi).
Az igazi visszatartó erő az alkalmazások miatt van. Androidra minden valamire való cuccos iOS portolás, akkor meg inkább az eredetit használom, no meg rengeteg jó dolog nem készül el Androidra, vagy csak sokkal-sokkal később.
Egyszerűen az egységes platform miatt hiányoznak a jó kis optimalizált szoftverek, amik ki tudják használni az alattuk lévő vasat.
Kijönnek az új kétmagos szörnyek és olyan alkalmazások vannak rájuk, amiket egy első generációs iPhone is röhögve futtat, mégis a Tegrához kötik Androidon, ami bőven többre lenne képes. A Tegránál erősebb vasak tulajdonosai meg csak lesnek, mert még ezek sem fognak náluk futni...[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz philoxenia #463 üzenetére
iPhone 3GS-től felfele még nem sikerült megoldaniuk a multibootot.
Az iPadre egy Honeycomb az iPhone 4-re meg egy Gingerbread multibootba és Apple fan és utáló egyaránt zavarba jönne, hogy akkor most hogy is van a dolog
Szerintem egyébként a kétmagos iOS-es cuccokra előbb utóbb lesz egy VMWare szerű Cydiás cucc, amin elfut az Android, meg a WP7 az iOS mellett párhuzamosan, mint a Windows 7 az OSX mellett, no az lesz szép világ
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
"Egyébként tesóm szifon4-e többet akad, mint az SGS-em"
JB-s készülék minden vacakkal megspékelve tud akadni, ésszel használva nem.
(Bár a 4.3 után az app indító animok néha valóban akadoznak, de remélhetőleg ezt javítják gyárilag, hogy itt ne kelljen lagfixeket kreálni a usernek )"Ha veszel SGS-t, fogadjunk, hogy te is fogsz romolni."
Persze, az alap rendszerrel én 2 napig nem bírnám ki, anno a Desire-t 1 nap után adtam el elsőre, mert annyira gagyinak találtam aztán haver unszolására kapott még egy esélyt, akkor 3 hónapig bírta nálam, de akkor már nem gyári rommal.
-
-
kutkut
addikt
Egyébként, tényleg... Miért nem 3GS?Egyébként tesóm szifon4-e többet akad, mint az SGS-em. Jó, amikor nem akad, akkor talán smoothabb néhány FPS-sel (ami a homescreenen nem látszik, pedig vannak widgeteim), de néha vicces dolgokat csinál a szifon. Pl. el lehet tüntetni a "homescreen"-ről 1 appot, ami csak reboot után jön vissza. A múltkor az iBooks bugolt valamit, a beállítások, a mail app akad scrollnál...
Evarman: Ha veszel SGS-t, fogadjunk, hogy te is fogsz romolni. Egy frissen sült mézeskalácsnak nem lehet ellenállni.
FRG: Ezt láttad már? [link] Vagy nincs igazam?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Everman
addikt
válasz korpicschess #456 üzenetére
Mert az SGS olcsóbb, mint a 3GS
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az off topik nem azt jelenti, hogy szabadon hergelhetőek más készüléket használó fórumtársaink!
-
törölt tag
Az Android funkcioi es hasznalhatosaga tenyleg jobb. Mindent szeretek az Androidban, de egyszeruen milyen szanalmas mar hogy pl. a Xoom hardvere eros, de par widgettol a home screenen megfekszik? A Honeycomb kurva szep meg minden, de ha nem lesz lagmentes, semmit nem er...
Egyebkent en is orulok neki hogy tudunk normalisan is beszelni, nincs ezzel az iOS vs Android temaval semmi gond, mindketto mellett szolnak pozitiv es negativ ervek is.
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #455 üzenetére
Everman:
Miért nem 3GS-t veszel akkor?[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
és igaza van... én megmondtam!
-
Everman
addikt
Köszi a meghívást, de az SGS vs iPhone 4-nek nincs sok teteje.
Az SGS hardveresen több sebből vérzik, gyengébb akku, gyengébb kijelző, gyengébb minőségű kamera, és kialakítás. Szoftveresen meg ott a kevésbé optimalizált OS, a gyárilag elkúrt fájlrendszer és az alapból gyengébb minőségű Androidos alkalmazások.
Akinek fontos, hogy legyen egy hobbija, amivel naponta órákat eltölthet, annak kiváló készülék a Galaxy S. Itt kiélheti magát a főzött romok, lagfixek, moddolt kernelek világában.
Akinek meg fontos, hogy a készüléke megbízható társ legyen és igényli a minőségi alkalmazásokat, az meg inkább valamelyik iPhone-t választja.A Galaxy S II-ről meg nem tudunk még semmi kézzelfoghatót, arról bármilyen véleményt alkotni butaság lenne, csak a feature lista ismeretében..
---
Írom mindezt úgy, hogy el fogom adni az iPhone 4-emet és Galaxy S-t fogok venni helyette, mert az iP4-et most még nagyon jó áron el tudom adni az áprilisi iPhone 5 bemutató előtt, az SGS-t meg fillérekért meg lehet venni, amivel el tudok lenni addig, míg a boltokba kerül az iPhone 5
Mert azt el kell ismerni, hogy a per pillanat elérhető Androidos mobilok között a legjobb választás az SGS.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #452 üzenetére
Haha... pf...
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #451 üzenetére
én majd igazat adok neki!
-
ForRedGlory
félisten
válasz korpicschess #449 üzenetére
Hülye vagy
nem jön ide, mert egyedül nem bír el itt mindenkivel egyszerre -
telya
aktív tag
válasz ForRedGlory #448 üzenetére
na en ennyire tuti nem fogok raerni
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #441 üzenetére
Nem megy, mert tiltva van a privát részére.... Csalogassa ide más
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #446 üzenetére
azt a 10-20 megat en erre nem sajnalom.. sot, szerintem a TW-nel valoszinu kevesebbet is eszik szoval ha az nem fut akkor meg tobb ramot is kene hagynia..
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #444 üzenetére
MM-től nem lehetett mást várni.
telya:
Hogyha nem zabálná nagy mértékben a RAM-ot a LauncherPro én is azt használnám. Bár lehet így is visszaállok. Lassúnak érzem a GTG-t.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
telya
aktív tag
válasz #97544192 #432 üzenetére
nalam nem laggol az android, a hiba a te keszulekedben lesz ami az illeti, iphone-rol valtottam sgs-re (nem 4-rol persze, 3g-rol), es amilyen smooth az sgs-em launcher pro-val, olyanrol az iphone-on soha nem is almodtam. es lattam mar eleget 3gs-t/4-et is, es en semmivel nem mondanam jobbnak egyiknek a kezelhetoseget sem osszessegeben. gyorsasagban ha gyorsabb is az iphone4 (es ezalatt azt ertem hogy smooth-abban porognek a csillivilli ikonok amiken kivul mas ott nincs is, hw-ben erosebb az sgs), a kulonbseg minimalis, viszont a homescreen-nel, widgetekkel, testreszabhatosaggal egeszen egyszeruen megcsak nem is erzem ellenfelnek a buta ios-t.
az android mar nagyon regen beerte az ios-t, funkcionalitasban mar a legelso kiadasokkal, a gingerbread-honeycomb-ig pedig kb minden apro finomsagban is, eladasokban is joideje a padlot mossa fel az ios-el es az utobbi egyre durvabban lemarad, ami kulonosen durva amellett a teny mellett hogy az android alig tobb mint 1 eve meg gyakorlatilag sehol nem volt elterjedtseg szempontjabol, lassan meg mar az apple nincs sehol hozza kepest.
ha neked meger plusz 70k-t hogy ne kelljen a telot frissiteni egyszer es feltenni egy launchert hogy kelloen porogjon, akkor egeszsegedre, en alig koltottem tobbet az sgs-re osszesen mint amennyit rafizetnel -
tariattila
veterán
MM-ben az i9003 SL 124990 pénz...[link]
viccnek is rossz
korpicschess annyi lenne az egész, hogy PÜ-ben linkelni neki ezt a topikot...
szerintem FRG megteszi ezt...[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #441 üzenetére
Támogatom, gyűjtsünk aláírást, hogy megossza velünk itt is a véleményét!
-
Soni84
tag
Jaj ne. Őt olvastam egy másik topicba. Elég!!
-
tariattila
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #439 üzenetére
Nem lehet, Android ezt nem támogatja... Szóval ebben az életben nem lesz olyan app, hogy ráböksz az ikonra és már vált is.
-
tariattila
veterán
FRG !
a widgetsoid amit javallottál ugyan azt csinálja mint a többi kis app...
a 2/3G kapcsolóra nyomva bedob a beállításokba...
ezt az általam használt quick settings is megcsinálja...tehátesetleg be lehet valamit még állítani amit nem vettem észre?
[ Szerkesztve ]
-
Soni84
tag
Szeretem az ilyen értelmesebb iphone vs. sgs postokat, itt végre nem egymás fikázása megy, hanem átgondolt normális gondolatmenet.
Az elején leszögezném, hogy nem foglalok állást egyik mellett sem, szerintem mindkettőnek megvan az előnye, és a hátránya.
Sok SGS-es embert egyáltalán nem zavar a laggolás, és többre értékeli azt, hogy a telefonjával bármit meg tud csinálni, és nem kell kompromisszumokat kötnie mint az Iphonenál(bluetooth, flash, itunes, stb.).
Én is egy ideig kacsintgattam az iphone4 felé, olvastam review-eket, ismertetőket, néztem iphone applicationokat, és a következő dolgok amik tetszenek benne:
- sok application
- optimalizáltság miatt gyorsaság, és ui gördülékenység
- sok kiegészítő(tokok, hangfalak, stb. stb.)
- egyszerű kezelhetőség
- kijelzőAhogy viszont én látom a saját helyzetemet az a következő lenne: SGS-em van. Megveszem az Iphone4-et, az elején tetszik, eljátszok vele, vásárolgatok appokat, stb., aztán 1-2 hónap múlva keresem az androidos megoldásokat, és falakba ütközök. Elkezd idegesíteni a limitáltság, és az állandó ui. Egyszóval miután meguntam a telefont, előjönnek ezek az apróságok, és visszacserélem androidos telefonra.
Persze nem SGS-re(attól függetlenül, hogy supersmooth a kezelőfelületem jelenleg, és nagyon jó a battery life), hanem valami másra.
Jelenleg az LG optimus 3D-n gondolkodom. Tudom tök fölösleges a 3D, de szeretem az eyecandy-t mit tegyek? -
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #436 üzenetére
mivel amott ma minden második HSZ-ben volt linkelve az off-totyik
-
ForRedGlory
félisten
Na sok csíra, idetalált. Felkaptátok a topicot, mint gyöngytyúk a taknyot
-
tariattila
veterán
válasz #97544192 #434 üzenetére
csomó dologban egészen bizonyos igazad van!
én mondjuk 1%-ban játszok...azok is bugyuta (nekem való 1dimenziós játékok)
a google integráció ami nekem fontos... picasa/talk/mail/docs/calendar satöbbi satöbbi
ha ezeket figyelem + a kijelzőt + az árat + az egyszerű ROM customizációt + az egyre javuló zenei képességeket + NEM figyelem a dzsípíeszt .... nos akkor nincs kérdőjelMÁS: miért? elfogyasztotta a CM7 a báttöridet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #433 üzenetére
nálunk persze hogy nincs lag, mert custom romokkal nyomjuk, vagy ha nem custom, akkor a legújabb samfirmware-s romokkal. viszont a mezei user nem fog ám backupolni, download módba menni, aztán odinnal frissíteni... ha olyan lenne a romfrissítés galaxy s-en, mint iphone-on, kihalna a topik. sok kis ilyen apróság van ami sokkal igényesebb és elegánsabb iphone-on és nem azért mert hülyéknek van kitalálva, hanem azért mert szimplán jó. nekem sem tetszik csomó dolog az apple politikájában, pl. nincs rendes bluetooth, ilyenek... de ha arról beszélünk melyik a jobb telefon, egyértelmű számomra hogy az iphone. játékok is sokkal jobbak, gyorsabbak és a betöltési idejük is sokkal gyorsabb. tudom, mert haver 3gs-én pl. a pigrush sokkal gyorsabban tölt be... aztán az csak 3gs
ok, persze, lehet mondani hogy mekkora szar mert nincs widget. de érdemes azon elgondolkodni, hogy az apple programozók meghatározott hardverre és felbontásra dolgoznak, míg androidon annyi variáció van, amennyi telefon EZ az ok arra, amiért a következő telefonom iphone5 lesz (ha lesz rá zsozsó). hogy miért nem galaxy s2? csupán csak azért mert a homescreen widgetek is szaggatnak rajta, ami egy brutál hardvertől több, mint övön aluli...
semmi más nem kéne, csak az hogy a google ne engedje, hogy ennyi hardver és ennyi felbontás legyen. teljesen más lenne a helyzet a jövőben..
más: ez a cm7 brutáljó lesz, ha nem fogja megenni az akksit reggelire
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz #97544192 #432 üzenetére
én pl. a modemek, fogyasztás, wifi/térerő kisérletezés miatt updatelek ...nem a lagg miatt... ami szerintem nem is nagyon észlelhető...
vagy ha néha egy tizedmásodpercre jelentkezik mert épp valamit csinál a háttérben azt elnézem és nem is zavar...nem is értem miről beszéltek néha...
-
törölt tag
most hogyha írnék 20 sort arról, miért is gyorsabb az iphone, és a végére odabiggyeszteném hogy "de természetesen az android szarrálaggol", válaszolnál valami frappánsat vagy ignorálnál a francba?
srácok, félreértés ne essék, imádom a galaxy s-em annak ellenére, hogy az iphone-t "istenítettem" a topikban... de az a nagy helyzet, hogy az android ezzel a politikával az életben nem fogja beérni az ios-t... hogy miért nem? mert az emberek nem szeretik hogyha laggol, tölt a telefon. ti sem szeretitek, hisz akkor miért váltanátok rom-ot minden héten, mikor kijön az 1-gyel nagyobb verziószámú de 0-val jobb doc?
el lehet engem hajtani a picsába, meg lehet mondani az ótvarságokat, de az a nagy helyzet, hogy annyi pénzért, amennyit adtam a galaxy s-ért, nem szeretnék kompromisszumokat kötni... ez egy CSÚCSKATEGÓRIÁS OKOSTELEFON, ne laggoljon nekem össze-vissza, ne kelljen rá lagfix, meg ilyen buziságok. úgy látszik, az a +70k az i4 esetében meg is van magyarázva... és mi lesz az i5-nél, pff. betonba döngöli az sgs2-t... lásd: ipad2 és xoom esete.
[ Szerkesztve ]
-
danifilth
csendes tag
ismerösöm iphonján ezt láttam multkor.... gyorsan csinálta rola egy képet galaxyval...
[link]alig várom hogy lehesen a hátteret is scrollozni iphonon is és akkor mekkora csoda lesz az iOS en... iphonos ismeröseim oda lesznek érte
(sok az elvakult iphonos)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #428 üzenetére
Amúgy most hogy megcsináltam a terelést az ON toytik be is halt XD 1 lélek se jár ott XD
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #426 üzenetére
Imádom a ZTE totyikot... csak mióta megvettem az SGSt nem járok oda
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
tariattila
veterán
kis kitekintés: sörkép
-
telya
aktív tag
válasz tariattila #412 üzenetére
biztos. most hirtelen itt egy link ahol errol volt szo, de ennel sokkal jobb irasok is vannak. a lenyeg hogy a nem rendszerszintu progik (beepitett progik (+ cydia progik)) semmilyen modon nem kepesek a hatterben futni, amint home gombot nyomsz, a program azonnal felfuggeszti a futasat es csak a memoriaban marad benne. amit az apple multitaskingnak nevez az az hogy ios4-tol vannak bizonyos elore meghatarozott api-k, amiken keresztul beepitett szolgaltatasokat tudnak hasznalni, de ezek kb lekorlatozodnak a hatterben levo audiora, voip szolgaltatasra es gps-re. igy pl egy video/zenelejatszo a hatterbe teve tudhat hangot lejatszani (de csakis az elore meghatarozott background audio api-n keresztul), vagy pl. a skype-ot hatterbe teve tudod folytatni a beszelgetest a voip api-n keresztul, de semmi mast nem tudnak a progik a hatterben csinalni, tehat ha pl a hatterben van a skype es valaki rad ir, kuld valamit, stb, azokat a progi nem tudja feldolgozni csak ha visszavaltasz ra.
a valodi multitaskinghoz gyakorlatilag koze nincs a dolognak, nehany elore meghatarozott extra szolgaltatast tudnak a progik hasznalni, semmi tobbrol nincs itt szo.
android-on viszont termeszetesen valos multitasking van.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz [DE2JAY] #422 üzenetére
Mert szerinted csak widgettel lehet használni? Totál más a rendszer. Vannak ikonok, mappák ennyi. -> nincs user error.
Minőségi alkalmazások, gyors működés, teljesen smooth animációk.Félreértés ne essék, nem cserélném le az SGS-t szifonra
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #421 üzenetére
Mert van? Csak mert itt 4 ember járogat Iphone-nal de kb egy féltéglával is járogathatna annyira nem használják akkor...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Oppenheimer #417 üzenetére
Iphone-ra! Szerinted miért nincs 1 widget sem?
tariattila:[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #417 üzenetére
nem kell, hogy értsd...ez off-topik... érezdd !!!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #416 üzenetére
Én örülök a bügykölésnek megmondom őszintén... most megint feltámadt bennem a PC féle érzés csak az ugye kb 15 éve volt ilyen bütykölős...
-
Bavid
senior tag
válasz Oppenheimer #410 üzenetére
Én is ettől félek Főleg nem egy jól működő, pedig már kéne cserélnem a 2.2.1-et, mer néha hülyeségeket csinál.
Iphone-hoz meg annyi, hogy ha nem számítana a pénz, akkor azt vennék. Mert akkor nem számítana, hogy 1-1 program mennyibe kerül, megvenném itunesról a zenéket/filmeket, plusz ennyi pénzzel valszeg jobb dolgom is lenne, mint az androidot bütykölni De amíg nem vagyok milliárdos, inkább android -
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #395 üzenetére
nincs benne multitasking igy nem is lehet jobb semminel. amit az apple multitasking-nak hiv, az valojaban nem az, ez csak marketingnev, szo sincs arrol hogy tenylegesen parhuzamosan futnanak programok egymassal.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
18adika van es sehol egy gb rom. Fogadok hogy ebben a honapban mar nem fog kiszivarogni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Oppenheimer #407 üzenetére
A copy/paste az Gingerben mar nagyon fasza volt Lehet visszakoppintották
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #405 üzenetére
jahh a 3GS is csak múlt évben valamikor kapta meg...
-
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz korpicschess #405 üzenetére
Szerintem számít mert különben basztak volna az userekre és a 4-esben sem lenne...
Deh ha már ennyire Flamelek hol vannak a Widgetek?[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz korpicschess #400 üzenetére
Jó a 4-sben lehet hogy van... de az is csak a DROID nyomása miatt...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz [DE2JAY] #398 üzenetére
Effektive ugyan ugy van multitasking, bar lehet hogy bezarja a cuccokat a hatterben. De ujra elinditva ugyan onnan folytatodnak. Amugy elobb lefagyott az sgs netezes kozben... Lehet hogy nem tetszik neki amit irogatok?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
debrejo
senior tag
Én úgy vagyok a telefonnal mint a pc-vel. Hadd én döntsem el milyen szoftverek mennek fel rá, mi legyen a háttér, hogy nézzen ki a menü stb... Fasza is lenne ha mondjuk egy hajtóművet paintbrush-ba (!) kéne megrajzolnom, mert nem engedi feltelepíteni a proE-t a rendszer Steve bácsi miatt...Meg a....
De a legnagyobb antipont (van ilyen?) az hogy a legnagyobb seggarcok veszik a nagy társaságomban a szifont. Neeeem, én be nem állok közéjük[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #399 üzenetére
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM