- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1977
újonc
Sajnálattal olvastam az itt írt kommenteket, és ahogy látom ez a kijelző história nem új keletű, ráadásul én is így jártam:
Idén szeptemberben vásároltam egy Samsung S5 típusú mobiltelefont, amelynek képernyője két hónappal később egyik pillanatról a másikra teljes egészében elsötétült. Azonnal elvittem a szervizbe, ahol felhívták a figyelmemet arra, hogy a kijelzője elrepedt.
Közölték velem, hogy ez nem garanciális probléma, így várhatóan költség fogja terhelni ennek a javítását. Sajnos ez így is történt, a szerviz visszadobta egy felháborító elutasítással, és 60.000 Ft-os javítási költséget ajánlottak nekem, amit én nem fogadtam el, főleg azok után, hogy sem ütés, sem olyan hatás nem érte a telefont, ami miatt ennek be kellett volna következnie. Azon húztam fel az agyam, hogy SEMMI nem történt a telefonnal, ami miatt ennek kellett volna történnie, sőt a repedés annyira kicsi volt, hogy nem is én vettem észre először. Amikor már majdnem elhittem, hogy biztos emlékezet kiesésem volt, akkor találtam rátok, és láttam, hogy ez nem csak velem, hanem több száz felhasználóval is megtörtént. Ez nyilván előfordulhat, és ez benne is van egy vásárlást követően, de az már nem, hogy ezeknek a készülékeknek a javítását nem vállalja a Samsung garanciális kereteken belül. Úgy gondolom, hogy ez egy világcégtől nem tisztességes!
Ami a felháborodásomat fokozta még, hogy a telefon képernyőjét erre a készülékre gyártott műanyag védőréteggel láttam el (nem fólia!!), amit a forgalmazó javaslatára tetettem rá, továbbá még egy bőrtokot is vásároltam hozzá. (olvastam több véleményt és igazat is adok nekik, hogy nem szép, de nekem a védelem volt a fontos). Szerintem mindent megtettem a telefon védelméért, ráadásul semmilyen külsérelmi nyom nem található rajta, vagy arra utaló jel, hogy ez a belső sérülés bármiféle külső hatás következménye. Ezek alapján én úgy gondolom nem lenne korrekt, ha saját költségemre kellene megjavíttatnom a telefonomat, így nem tehettem mást, mint írtam egy panaszlevelet a Samsungnak.Egyébként a forgalmazó (ujgsm) nem volt korrekt, ráadásul olyan szervizzel dolgoznak, akiket még elérni sem lehet telefonon és a weboldala sem működik...Szerettem volna kicsit "elbeszélgetni" azzal a szervizessel, aki azt írta a garanciális javítás elutasításának indokaként: "A készüléken nem rendeltetésszerű használatból eredő mechanikai sérülés található..." - Nálam itt zárult be a kapu, ez már több, mint sok, és ahogy az első kommentelő írta azzal csak azonosulni tudok: nagyon nem szeretem, ha hülyének próbálnak nézni...Nem tudom, ti hogy bírjátok visszafogni magatokat, de én már nagyon nehezen, pedig nem keresem soha az erőszakot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest