Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Burt1793

veterán

válasz #46129152 #40685 üzenetére

Ha szeretnéd, én megcsinálom neked, csak most elég sűrűek a napjaim. Jövő hétfőn dél körül pl ráérek. :) Valahol Budán: Móricz, Széll Kálmán tér, Battyhány tér környékén.
    Pendrive-on tudom vinni a szükséges dolgokat, persze ha nincs, akkor notebookot is.
    Meghálálni nem kell. :)

Nekem bevált a neatrom és az amúgy is lehetetlen, hogy rosszabb legyen, mint a gyári rom.
    Egy jó kis lite vagy superlite (természetesen utána azt pakolsz még rá, amit szeretnél) egy apolo kernellel nagyságrendekkel feljavítja a telefont. Szerintem ezek nélkül már használhatatlan az S2 (nálam csere érett lenne).
    Én azért használom még az S2-t, mert jó a nem hivatalos támogatása, negyedévente váltogatok, egyszer cm egyszer neatrom. :) Így változatos, sose unok rá. És persze felrakás közben te is megjegyezheted azt a pár egyszerű lépést és akkor neked is menni fog. Miután odinnal felkerül a cwm, már csak a cwm-ben kell kettőt lépni és meg van az új rom. :)

Új hozzászólás Aktív témák