Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Hát nem....
Valamit szerintem elszámoltál.Mikor feltettem éjjel akkor az új rommal 75% on jött vissza aztán reggel 5 ig tettem bele ezt a másfél óra kijelzőidőt amíg nézegettem állítgattam stb.Ekkora olyan 65-63%% ra merülhetett. Aztán lefeküdtem aludni felkeltem és 61% on volt.Szóval gyakorlatilag másfél óra kijelzőidővel plussz a deep sleep el (7óra) együtt csak 14% ot merült
így már egyből jobban hangzikDe mondom ez még fake mert nem tudtam kalibrálni az aksit fel sem töltöttem még teljesen 100% ra és rá is töltöttem usb vel ment közben míg feltettem a képeket stb stb....
De azt kijelenthetem most jelen pillanatban klasszisokkal jobban bírja szvsz a leakhez képest.Azt feltettem(asszem 96% körül jöhetett vissza) szét nyomkodtam olyan 70%(már ez furi volt) körül lehetett aztán hozzá se értem,egyszer csak hívtak felvettem a telefont beszéltem kb 5 percet és azt látom már 6% ot merült mondom viccelsz bolondozol
Na megyek havat hányni
edgelaszlo
Akkor lehet megy fel....ááááá...de egy PhilZ féle jobb lenne azért szerintem már csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest