Keresés

Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Varszegig #21356 üzenetére

Háát, végső soron igen :B 200Ft-ig nem különösebben érdekel, ha jópofa és tetszik megveszem, de kb. 500-600Ft környékén húztam meg magamnak azt a 'vonalat' ahol már elgondolkozom rajta, az 1e fölöttiek pedig már méginkább. Ez alól a kivétel a MobileOdin volt (No meg a TBP) mert a gépemnek 'genetikai hajlama' van a kékhalálra random időnként. :DDD Nem örülnék ha flash közben jönne rá a hoppáré :N

(Itt már nagyon off, de pl. Steamen összevásároltam a régi kedvenc játékaimat melyek nagyon tetszettek, és amik akkoriban gyerekként ugye 'warezben' voltak meg, mert ezek érnek annyit, hogy megtiszteljem vele a fejlesztőket (persze nem a legtöbbször irreális Steames áron, hanem az akciók alkalmával) és az újabbakból is megvettem ami tényleg tetszett. - A HalfLife az összes létező megvan, és az első részéből pl. nem csak a sima HL, hanem a HL:Source verzió is :) Sőt, az AC I+II angliából rendelve vettem meg dobozosan és megvettem később Steamen is, a Tomb Raiderről nem is beszélve, az egy örök szerelem az a játék :B :K A következő részt amint lehetővé teszik megveszem, bármennyi legyen is :) Legutóbbi számolásom alkalmával közelebb volt a 100e-hez mint a 70-hez a Steamen vett játékok ára - plusz a dobozos játékok. És még 45 játék van a kívánságlistámon.. A HD6850-et megvettem kb. a második héten hogy kijött, és azóta használok Steam-et is.)

Szóval nem arról van szó hogy sajnálnám a pénzt valamire, bár nem keresek több százezer forintot (még :DDD) de ha valami jó/kell megveszem, kompenzálva a régi sok 'ingyenprogit' :D, de hogy kell-e vagy sem, azt azért átgondolom (kivéve Tomb Raider :P)

• ibenny

senior tag

válasz Varszegig #21356 üzenetére

Sokaknal igen, en pl. kizarolag 0.99-es akcioban vasarolok. Afolott talan egy alkalmazast vettem, de az is 2 dollar volt.

Aktív témák