- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Varszegig #21356 üzenetére
Háát, végső soron igen
200Ft-ig nem különösebben érdekel, ha jópofa és tetszik megveszem, de kb. 500-600Ft környékén húztam meg magamnak azt a 'vonalat' ahol már elgondolkozom rajta, az 1e fölöttiek pedig már méginkább. Ez alól a kivétel a MobileOdin volt (No meg a TBP) mert a gépemnek 'genetikai hajlama' van a kékhalálra random időnként.
Nem örülnék ha flash közben jönne rá a hoppáré
(Itt már nagyon off, de pl. Steamen összevásároltam a régi kedvenc játékaimat melyek nagyon tetszettek, és amik akkoriban gyerekként ugye 'warezben' voltak meg, mert ezek érnek annyit, hogy megtiszteljem vele a fejlesztőket (persze nem a legtöbbször irreális Steames áron, hanem az akciók alkalmával) és az újabbakból is megvettem ami tényleg tetszett. - A HalfLife az összes létező megvan, és az első részéből pl. nem csak a sima HL, hanem a HL:Source verzió is
Sőt, az AC I+II angliából rendelve vettem meg dobozosan és megvettem később Steamen is, a Tomb Raiderről nem is beszélve, az egy örök szerelem az a játék
A következő részt amint lehetővé teszik megveszem, bármennyi legyen is
Legutóbbi számolásom alkalmával közelebb volt a 100e-hez mint a 70-hez a Steamen vett játékok ára - plusz a dobozos játékok. És még 45 játék van a kívánságlistámon.. A HD6850-et megvettem kb. a második héten hogy kijött, és azóta használok Steam-et is.)
Szóval nem arról van szó hogy sajnálnám a pénzt valamire, bár nem keresek több százezer forintot (még
) de ha valami jó/kell megveszem, kompenzálva a régi sok 'ingyenprogit'
, de hogy kell-e vagy sem, azt azért átgondolom (kivéve Tomb Raider
)
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN