- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nekem sem jelez a frissítés, pedig be van állítva automatikusra (sosem tette). Nem baj, mert itt valaki mindig jelzi, ha van letöltenivaló
Ha valakit érdekel, van 4 eladó tokom jó áron a telóhoz, nálam már túl sok halmozódott fel: [link]
-
ddsteel
aktív tag
válasz
tibbike01 #2843 üzenetére
szuper
más: olyan helyen vagyok külföldön, ahol free public wifi van. Mindenféle biztonság, jelszó nélkül. Kéne használnom munkalevelezésekre stb a telót, de connection failed hibaüzenettel nem enged fel. Család többi tagja gond nélkül csatlakozik - 2 xiaomi, 1 samsung telóval. A redditen, youtubeon található infókat megcsináltam, semmi sem segít, mindenhol máshol a free wifire is tudok csatlakozni az s24gyel. Nem tudom, mi lehet, de elég idegesítő. Volt telefon restart, wifi settings restart, DNS állitgatások, nem tudom, mit lehetne még. A legujabb OS van fent. Factory resetet nem szeretnék. Valakinek otlet? -
ddsteel
aktív tag
válasz
baitsee23 #2840 üzenetére
Nekem 271 ciklus után 97%os, de használtan vettem és akkor 100 ciklus volt benne, de ugyanúgy 97%os volt. Valószínűleg ennyit számít, hogy én figyelek, hogy töltöm, vagy nem tudom. 80%ig töltöm és mindig csak lassan, vezeték nélkül. Egy számítógépre van csatlakozatva a 15W-os vezeték nélküli töltő, de jóval lassabban tölti, mintha a falba dugnám, nyilván a gép 5V-os USB kimenete miatt. Nem tudom, hogy emiatt maradt-e ugyanúgy 97%on és jól csinálom a töltést, vagy amúgy is ennyi maradt volna. Ez nem fog már kiderülni
-
ddsteel
aktív tag
válasz
kmarci25 #2796 üzenetére
Én is olyat vettem, ha nem elölről nézed, semmit nem látni. Itt a link, ez működik és a 3 db nem volt 1500 Ft (ha mást is rendelsz, ingyen hozzák, egyébként kb 700 Ft a szállítás) [link]
Szerk, most, hogy nézem, nem is üveg, hanem fólia ez, csak eddig mindig üveg volt nekem, már nem is emlékeztem....
-
ddsteel
aktív tag
válasz
hematoma1 #2790 üzenetére
Nehezebb felvinni, mint üveg nélkül. Jól pozicionáld be a mezőre az ujjad, erősen nyomd és addig hagyd ott, míg körbemegy a kör, ami az érzékelést szimbolizálja. Üveggel nehezebben érzékel, de azért meg lehet csinálni. Nekem is noname alis matt üvegem van és teljesen jól működik. Víztiszta üvegnél talán még jobbnak kéne lennie.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2728 üzenetére
Köszi Neked is és mhydas99nak is, megoldódott.
Tökéletes nekem a kábel, amikor AAt használok, úgyis tölteném a merülés miatt. Kábelnyűg volt, 4 különböző kábel közül (2 xiaomi, 1 samu, 1 noname kínai) végül a noname kínai győzött. Rögtön azért nem gondoltam erre, mert az előző poco teló minden gond nélkül indult azzal a kábellel. -
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, android autot szeretnék használni. A 2021es corollam csak vezetékkel tudja, ami nekem megfelelő. Előző telot csak radugtam és ment, ezen nem indul el.
Létezik, hogy csak vezeték nélkül tudja? A kábel elvileg jó, ezzel ment az előző is. -
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, vettem egy S24-est Poco X6 Pro után (ami brutál jó teló, csak túl nagy volt). Nagyon tetszik minden, nem ismeretlen az S széria nekem, volt 22-esem, aminek a botrányos üzemidő miatt kellett mennie, remélem, ennél ez jobb lesz. 3 kérdésem van, amire talán itt kapok választ.
1. Néma üzemmód: mi a legegyszerűbb módja annak, hogy 1 gombnyomással a teló lenémítsa a csengőhangot és csak rezgésre álljon át? Az előző telómnál, ha lehúztam a teló jobb felső részéről a gombsort (nem tudom a nevét, az állapotsávról kell lehúzni), ott ezt ki lehetett választani, itt a szerkesztésben nincs olyan opció, hogy néma, hogy egy gombbal átálljon némára és rezgésre
2. AOD: azt szeretném beállítani, ha le van fordítva a teló, NE legyen AOD (ez most is így van, maradjon is így), de ha felfordítom és akkor van AOD (most is így van) ne csak az ikonok látszódjanak a telón, hanem pl ha email jön, akkor annak a tárgya, tartalma is látszódjon. Most úgy van, hogy hozzá kell érnem a telóhoz, hogy az látszódjon. Gondolom, hogy a Lock Screenhez van köze, de nem tudom, pontosan hogy állítsam be.
3. Gallery: az előző telómról a képeket átmásoltam az S24-be a DCIM/Camera mappába, de a Galleryben nem jelennek meg a képek, amik pedig ott vannak. Érdekes módon a teló fájlkezelőjének image mappájában sem látszódnak, de ha amappák közé megyek, ott az Internal storage/DCIM/Camera alatt ott az összes kép. Mit csinálok rosszul, hova másoljam, ha nem ide, vagy milyen jogosultságot adjak minek, hogy látszódjanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari