- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
A UI7 el nem úgy volt, hogy az akkumulátor adatok között látszani fog a töltési ciklusok száma is?
-
nyesix
senior tag
válasz
gangstagergo #600 üzenetére
Nem akarom népszerűsíteni ezeket a szürke boltokat, de elég rég Samsung telefonjaim vannak (S7,9,10,21), mindíg gyári garisak. Soha egyikkel sem volt garis ügyem. Ha meg pl leejtem akkor az amúgyis saját költség
. Sőt, ha jobban belegondolok egyetlen egyszer fordult elő egy LG G4 es telefonommal, hogy folyamatosan olyan meleg volt, hogy 2 honap alatt elszíneződésesre égette a kijelzőt. Azt 3 x cserélték ki gariba, aztán visszakértem az árát. Akkoriban még pár samsung is ki ki gyulladt...
Emiatt elgondolkoztam, hogy innen válogatok....
-
nyesix
senior tag
válasz
gangstagergo #570 üzenetére
akkor ez kamu? [link]
-
nyesix
senior tag
hogy tudom azt ellenőrizni, hogy valódi gyártói garancia van a telefonra, ha pl nem nagy nevű boltból veszem? (akik azt írják az oldalukon, hogy gyári garis a készülék)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- További aktív témák...
- 1Hetes !! Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 1ÉV Nemzetközi APPLE Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Fekete, 1 Év Apple Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro