Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
Graphics #183 üzenetére
És van ez fordítva is, amikor nem tudnak segítséget kérni normálisan, pedig ott van egy kimásolandó kérdéssor... Aztán meg behisztiznek, hogy micsoda szar topic ez.. Jah, amilyen a kérdező... Olyan.
Kétoldalú a dolog.
Nem mindenki él itt és nem mindenki van itt 24/24-ben én se tudom hol lehet a varázslatos masolandó kérdések, de ha megmutatod azt nagyon szépen köszönöm.Sőt a keresőt sem tudom használni mert munka közben telefonról találtam megoldást fenti készülékre hogyan kell magyar nyelvi csomagot varázsolni, illetve kedvenc samu internet böngészőt hogyan lehet rábírni a fordításra... Nem értem S20FE bőngészője tökéletesen ferdít minden nyelvről hazaira és a nagy mesterséges butasággal tuningolt S24FE meg nem tudja hazai nyelvre. Most ezt vadászom hogyan lehet akár, hogy bármelyik böngészőben nézett vidónál automatikus felirat szinte minden fontos nyelven van angol, román, lengyel ..stb hazai nincs.. Esetleg valaki tudja a titkot az nyugodtan mondja.
-
-
-
válasz
Graphics #157 üzenetére
A vásárlásónak ebből csak akkor van kétes haszna, ha olcsóbb jelentősen, mert 1 év garancia megy a kukába... Viszont akkor is van itt érdekesség. Oké, használtként árulja a 0. percest, de akkor a vevő, aki aprón vásárolja, jó eséllyel garancia terén előnybe kerülhet, mert az eredeti vásárló, aki a SAMSUNG-tól vásárolta, vagy szolgáltatótól, 2 éves garanciát kapott rá, ha akarja sem tudna 1 éveset kiállítani. Vagy a 2 éveset adja oda, vagy semmilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest