Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
S21 FE az egy nagyon éhes jószág volt. Ahhoz képest ez jobban bírja nem kérdés.
Üzemidő kb20% elmarad a snapi 8 gen 3 hoz.
Sebességgel semmit se veszel észre. Nekem mondjuk laggolt ameddig a ram plus -t nem kapcsolatm ki. (Nem is értem minek van bekapcsolva egyáltalán, 4G felett ez egy baromság úgy is, de lehet valami bug volt csak)GPS és az hálózat fogása az szerintem vacak nagyon. (Korábbi A szériás samu snapival agyon verte, és agyon veri a mai napig ezekben)
Sok nyűn van vele ilyen téren. Abszolutte nem megbízható.
Fotó / videóban online tesztek alapján kétséges de snapi felé billen a mérleg. Nekem ezzel nincs bajom. Bár nem vagyok hevi júzer.
Nekem többet nem lesz Exynos telefonom. Én megbántam nagyon hogy elhittem erről a xarról hogy jó. Maradj a snapinál. S23 vagy S24 ultra, vagy akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre talán ez a legunalmasabb Samsung csúcsmodell az elmúlt évekből, de a szoftveres trükkök élhető alternatívát kínálnak a Google Pixel után vágyóknak.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest