- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1804 üzenetére
Azért baccameg a Samsung, hogy 5-600ezres kategóriánál ilyet megenged magának. Ez igenis baj. Hatalmas baj ennyi pénzért.
Ha vennél 10millióért egy zsírúj autót és egy minimálisan gyárilag horpadt lenne az oldala, de a gyártó szerint ez nem probléma, elfogadnád az indokot? Nem hinném…A 12-es iPhoneom anno pöttyösödött az oldalán. Olvastam, hogy a 14Pro-k is pöttyösödnek egyeseknél. Amint meglátok rajta egy pöttyöt is, megy a szervízbe cserére. Ennyi pénzért ilyen hibát nem fogadok el. Oldja meg a gyártó a problémáját, azért fizetem a mérnököket.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest