- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka75
tag
válasz
megint én #20867 üzenetére
Tudom utolag már nem oszt nem szoroz , kèszülèk biztositással 30ezer
,èn pont 10 napja addtam le Bp-westendben a telefonom kijelzö cserère ès ma reggel jött az üzenet kèsz átvehetem
eddig tök feleslegesnek tartottam èn is a kèszülèk biztositást de 1 5 kilos telonál már biza huzos ha javitani kell
-
Zolka75
tag
Nos fel hívtam a 1270 et , készülék biztosírás menüpont -itt kaptam egy számsort
ezzel be mentem a egy ONE üzletbe , előtte persze csináltam egy teljes mentést
és vissza állítottam gyári állapotra a telót (a szerviz üzemmódben nem bizom de ez az én hisztim ) telefon üzletben lead és mindent is intézett az ügyfeles 30K az önrész befizetés
kb 14-15 nap mulva kész ! kb ennyi a story
és nem futok 3 kört biztosító meg készülék elküldése nyavajákkal de ez már megint az én egyéni döntésem ugye kinek hogy kényelmes -
Zolka75
tag
Szevasztok, cseréltetett valaki mostanában a ONE ( vodafone) - nál kijelzőt? Van készülék biztositásom
És még garancia is csak hogy számolnak e fel valami költséget? És hogy ez kb menyi ideig szokott tartani? -
Zolka75
tag
Szevasztok ismerős s23 ultrája elmondása szerint kikapcsolt állapotban nem ébreszt másnál is van ilyen? Vagy valami megoldás Vagy ötlet mit kéne beállítási?
Köszi -
Zolka75
tag
válasz
Plazmacucci #20315 üzenetére
Nyilván hogy nem a leg acélosab és némely helyeken csak az 5G is parszt vakitás de a belváros közepén ahol antenna és torony hegyén hátán azért igy elég gáz
De akkor világitsunk gyertyával led helyettlátsz vele Nem?? Akkor meg jó van az
-
Zolka75
tag
válasz
Plazmacucci #20313 üzenetére
Épp elég hiba szerintem hogy 1 ( csucskategoriás telefon) 5G vodafone, bocs mostmár ONE szolgáltató nál BP szivében enyire gyengusz legyen térerő
-
Zolka75
tag
Szevasztok kb 1 éves az s23 ultra telóm és kijelzöt kell majd cseréltetnem ( sikerült egy esésnél kis karcokat tenni bele, de ez most másodlagos) a teĺoval meg vagyok elégedve viszont a téreröm az mindigis 2-3 csikon áll általában ha a világvége után kettővel laknék még talán meg is érteném de Budapest közepén? Elvileg ugye 5G vel kicsit gyengusznak találom
ha már szervizbe dobom erre is jó lenne rá nézetni, szerintetek?
Sim kártya csere kb fél éve volt de ettől sem változott a térerő -
Zolka75
tag
Szevasztok, volna egy kis gondom, sikerült szerencsétlenül le ejtenem az s,pent ami el is tört rendeltek nekem éhezve a telefonhoz valót de sehogy sem tudom párosítani hogy minden funkciója működjön van erre valami trükk vagy megoldás valakinek? Köszi
-
Zolka75
tag
Szevasztok sikerült össze karistolnom egy le eséssel a telefon kijelzőjét tudja valaki hogy működik a Vodafonnál biztositással a javittatás?,előre is köszi a segitséget aztán persze mi hamarabb megyek javitattni
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!