- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gedeon31 #7549 üzenetére
Igazad lehet. Akkor sajnos nem lesz olcsóbb az S23+ mostanság...
Vagy kifizetem a jóval magasabb árat a pluszosért, vagy megalkuszom az S23-mal, vagy várok az S24 megjelenéséig, abban bízva, hogy akkor lesz árcsökkenés.
Mindenesetre ha az S23 megfelelő, akkor most vagy soha. Eleve Telekomnál kell vennem a telefont, mert most hordoztam be egy csomó mobilszámot Vodától, és 2 éves Magenta1 hűségre kapnék egy szemmel is jól látható készülékvásárlási kedvezményt, és most tényleg annyira jó áron van, hogy ennél olcsóbb nem nagyon lesz. Ráadásul kamatmentes részletre. Még alszok rá egyet, esetleg még megnyomkodom valahol, hogy mennyire kicsi.
Amúgy a céges telefonom iPhone14, ami nem tűnik annyira kicsinek, és kb. az a méret. Lehet szép lassan meggyőzöm magamat, hogy jó lesz ez nekem. Ennyi pénzért pláne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged