Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
auditore16
csendes tag
Én ha leszek olyan szerencsés, hogy holnap sikeresen el tudom adni a PS3-mat meg hozzá a játékokat, akkor én rohanok boltba ( T-be
)
Amúgy feltétlenül szükséges a rootolás vagy csak annak kell aki a rendszerfájlokban akar kutatni? Mert én úgy érzem erre nincs szükségem
Én egy rendes átlagos felhasználó vagyok, aki teljes mértékben ki fogja használni az SGS2-t rootolás nélkül is
Tényleg van hír arról, amit egy régebbi hozzászólásban olvastam hogy megpróbálja valaki magyarul használni a Voice Talkot. Valakinek sikerült? Ha sikerült annak tudnék örülni -
auditore16
csendes tag
Amúgy akkor egy hét múlva már a T-Mobilenál kapható lesz az SGS2 ?
Ha ez igaz jövő héten megyek bevásárolni -
auditore16
csendes tag
Emberek! Az mit jelent a T-mobile honlapján hogy Meglévő előfizetést újítok meg?
Itt az Új előfizetést vásárolok mellett
Az azt jelenti hogy más előfizetést kell vállalnom vagy megtarthatom azt is ami jelenleg van? -
auditore16
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1636 üzenetére
ja rendben
ne hogy azt hidd h ideges vagyok emiatt, de vannak olyan néha napjaim amikor nem arra számítok, amire kéne.
Én majd kipróbálom a Voice Talkot magyarul kíváncsi leszek befogadja e a magyar hangom -
auditore16
csendes tag
Én lehet holnap bemek az egyik közeli T-mobile-ba és megkérdezem hogy ez így van vagy sem
Ja egyszerűen nem tudják már mit írjanak ki. A vicces amikor a Sonyt vettem, akkor azt írták 16 GB belső vinyó. Helyette lett KÜLÖN 8 GB-os mem kártya...Amúgy nem baj ha hülyeséget ír ki én úgyis megveszem
-
auditore16
csendes tag
Szinte mindenki többre számított ( én is
)
Ennek én nagyon örülökHa nem lesz drágább a sima 2 éves hűség akkor én június végén már a kezemben tarthatom
Amúgy nem tudja valaki, hogyha a T-nél beviszem a telefonomat cserére ( SGS2-re ) akkor mennyit vonnak le a 2 éves 110 ezer forintos hűségből? Csak mert tudom hogy lehet cseréltetni, persze csak akkor ha nem járt le a 2 év hűség. Örülnék ha valaki segíteni
-
auditore16
csendes tag
válasz
t72killer #1305 üzenetére
Hát ja előfizuban kapom meg, de mivel nem vok 18 éves még, addig én nem köthetek szerződést. Max apám írja alá a nevemben
Jah én csak WiFit használok általában nem megyek fel ilyen 3GS-re
Hát ja aki GPS mániás ( bocsi )
Amúgy már fogtam Desire HD-t kezemben, de mint említettem tegnap sajnos a HTC Sense nem a stílusom. Bár már 3x volt szerencsém kézben tartani. Haveromnak úgy is van, az övét néztem meg, de valami iszonyatosan fura volt...Galaxy S-t is fogtam már az jobban tetszett
Lehet sokan tartják hogy egy 17 éves kezében a SGS2-t tartja és másra nem is használja mint csak játék. Én egy telefont teljes mértékben ki tudok használni ( ébresztő,naptár,e-mail vagy ezer jön, messenger,zene, na jó nem hagyom ki a játékot semmeg még sok más )
-
auditore16
csendes tag
válasz
sztrogoff19 #1322 üzenetére
Hát én is nagyon vágytam SGS-re, amikor éppen láttam h SGS2. Mondom állj meg öcskös!
nem vettem meg, inkább hagytam hogy még egy picit velem legyen a Sonym majd júniusban úgyis elbúcsúzok tőleés köszönthetem a Galaxy S2-t
Hy Galaxy ( Voice Talk )
-
auditore16
csendes tag
én szerintem rábeszélem apámat h a t-mobile-nál ugyanis megoldható hogy csere legyen. Mivel ezt a szar Sonyt ott vettük, lecseréltetem
Am egy kis OFF : A Htc Sensationnal is szemezgettem de a HTC Sense nem az én stílusom -
auditore16
csendes tag
válasz
Remus389 #1301 üzenetére
tudom de nálam a vaku a 3. lényeges szempont a sorban
hát az sgs 3-ra várhatunk azért még, de szerintem egy átlag felhasználónak mint én az sgs2 bőven elég lesz pár évigcsak azt nem értem ki akarja a "saját" asztali gépét magával hordozni sokkal kisebbe
jó az sgs2 is majdnem egy asztali géphez hasonlítható csak kisebb változatban
-
auditore16
csendes tag
ezt úgy éreztem hogy meg kell osztani, mert egy ilyen jó társasághoz csatlakozni mint ti sztem egy élmény lehet veletek együtt nevetni
meg megismerni a telefonokat közösen
-
auditore16
csendes tag
amúgy most egy kicsit offolom a topikot de részben ide tartozik...
12 évesen kaptam meg életem első telefonját, aztán 2 évente mindig váltogattuk, most augusztusban leszek 17 éves. valamikor 2011 február elején hallottam erről az androidról. Fogalmam sem volt mi ez az Android szó. Most úgy kenem vágom az egész androidos dolgot, hogy úgy gondoltam, belevágok egy ilyen businessbe és csatlakozom valakihezfelvillanyoztak
életem első androidos telefonja ez a SGS2 lesz
és ezért gondoltam, úgy hogy várok egy picit mert novemberbe még SGS-t akartam...ahogy meghallottam h 2 mag meg 1.2 Ghz-es proci
egyből mondtam magamnak várjá öcskös, gyűjts egy kis pénzt
off vége -
auditore16
csendes tag
én eldöntöttem hogyha megkapom a Samsung Galaxy S2-t, akkor készítek róla videót és felteszem youtube-ra
Ne csak angolok tegyenek fel mindent. A magyarság is tegyen fel!
-
auditore16
csendes tag
Valaki már megkapta a Samsung Galaxy S2 telefont?
-
auditore16
csendes tag
válasz
t72killer #1092 üzenetére
Expansys.hu-n a tartozékok fülön belül találsz egy olyat hogy akkumulátor és ott egy olyat hogy extra akkumulátor. Az 1650 mAH-ert felviszi 2960 mAH-ra de úgy, hogy csak a hátlapod veszed le , és egy biztonságos fedelet teszel rá, amiben + 1300 mAH-es akku van
tudom fura, de érdekes lehet
-
auditore16
csendes tag
válasz
carpediem007 #1099 üzenetére
Én feliratkoztam arra, hogy ha megjelenik felhívnak
Amint tudok friss infót, közlöm -
auditore16
csendes tag
válasz
foregister #1060 üzenetére
az expansys-on kívül lehet máshol is rendelni, vagy csak ez az egy hely van, ahol Magyarországon még csak itt lehet megrendelni?
-
auditore16
csendes tag
válasz
jajistenem #1035 üzenetére
há jóvanna
mindenkinek változhat a véleményede én csak az ára miatt várok augusztusig
-
auditore16
csendes tag
lehet én még várok egy picit...szülinapomig...és mondjuk úgy hogy "önajándék" lesz
-
auditore16
csendes tag
szerintetek a GSMline mikor fogja kiírni hogy mennyi?
-
auditore16
csendes tag
az expansys.hu oldalon már elő lehet rendelni
nekem a napokban jön meg a jószág
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest