Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Nekem Turkbey V30 -nál Siyah kernellel működik, éppen most szúrtam meg és Custom no, Samsung factory..
Pedig nem vettem ki az akksit, csak telefont kikapcsoltam, JIG beledug, pár sec után bejött még benn ücsörgő JIG-GEL a Download mód a fentiek szerint.
Utána JIG kihúz, off gombot nyomtam amíg ki nem kapcsol, majd on és kész, nullázva..
Ja, kis extra, a social hub szolgáltatás váratlanul összeomlott. LOL Tudom, custom rom, meg no wipe, tehát ilyen apró meglepetések vannak.Tudok, van ilyen, de úgy látszik, Turkbeynél nem.. De Richie linkelt neked régebbi loadert.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest