Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sajnálom,hogy kifogtál egy ilyen " forrófejű" példányt.
Az enyém is melegedett, de csak az első pár töltésnél, szerintem nem is a KE2-es rom volt a hibás, csak az akksi "állt" még be. Mondjuk a rom az első napon rerpült és KE7-re változott, így bizonyítani nem sok ideje maradt. Már KE7-tel is hűvös volt a telefon, 27-33 fok között üzemelt, az általad linkelt teszben pedig 10 perc után 34-5 fokon állt. Most a KF1-re főzött Lite-rom 1.4-es verzióját használom és nagyon állatnak találom minden tekintetben.
Csak azért írok, mert én most váltam meg az i4-em től és az SGS-től is, és nem tudom,hogy elégedett leszel-e a váltással. Nem akarom magamrahúzni az iphone fanok átkait, de nekem nem jött be egyáltalán, az SGS-t használtam inkább. Lehet, hogy éppen kifogtál egy hibás példányt, mert most is futtattam a tesztet , nyomkodom itt a pofámhoz a telefont, de nem hajlandó melegedni.. Remélem, bejön majd az i4 és nem fogod megbánni, de szerintem ezt egy kicsit elkapkodtad, mert véleményem szerint szarabb lesz mindenben az új jelölt..
Azért sok sikert hozzá.
Aktív témák
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest