Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• LBandi

aktív tag

válasz muveszur #4754 üzenetére

Az általad linkelt szöveg is csak arról beszél hogy egy folyamamt addig használ erőforrást amíg használatban van (ha jól van megírva az adott program és minden megfelelően működik) és csak akkor lövi le a rendszer ha nincs elég memória (ez ugyebár nem nagyon fordul elő).
    Én nem azt mondtam/bíztattam hogy ész nélkül bármelyik folyamatot lővöldözgesse le állandóan (pláne nem rendszer folyamatokat), hanem mondjuk éppen a hibás appot vagy már nem használt és végleg bezárni kívánt programot igen. Ezért is hangsúlyoztam a manager ésszerű és körültekintő használatát (a használata perzse nem kötelező).

Részemről rendben elfogadom az érvelést, befejeztem. ;)

Remusz911: Köszi! :R Éppen a napokban gondolkoztam, hogy valyon van-e már fent mérési eredmény.
    Bízva az előd nagyon jó eredményeibe reméltem ez is hasonlóval fog kecsektetni (mondjuk én kicsit jobbat vártam a vékony müa. ház és kilakítás miatt), de ez is jó eredmény.
    És igen is nem jelentéktelen dolog, hogy menyire sugárzó telefont hord az ember egész nap a teste közvetlen közelébe.

Aktív témák