- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$ #40326 üzenetére
nem igaz, állandóan frissíteni akarta a market az onnan letöltött tune in pro-t, de már vagy egy hónapja, erre ma felmentem getjarra, leszedtem mégegyszer, hátha, és már a legujabb verziót rakta fel... szal ha jelez a market, akkor érdemes visszamenni és leszedni az újat getjarról... egyelőre... mivel olvastam egy cikket, hogy tervezik hamarosan megújítani a GetJar app-et, push frissítés notifikációkkal, meg hasonló hiányzó dolgokkal
jó lesz ez
a reboothoz csak annyit, hogy nem a BW csinálja, 2 hónapja van fenn és én is onnan szedtem, semmi gond vele... azt is meg lehet még próbálni, hogy az új app-eket leelenőrizni, hogy kártyára vannak-e rakva, és mindet visszamozgatni a telefonra... főleg a BW-t, widgeteknek nem jó, ha sd-re vannak telepítve...
-
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest