Hirdetés
Aktív témák
-
fecs
senior tag
válasz
Davidoff91 #12715 üzenetére
Az elején engem is meglepett a melegedés (a forrósodás azért túlzás). A készülék bal felső sarka melegedett túlzott processzor használat mellett (nálam Angry birds, wifis netezés rémlik). Ekkor a KE2 volt rajta eredetileg. Aztán ahogy cserélgettem a ROM-okat (csak főzött), ez a para elmúlt. Nem melegszik annyira a mai ROM-okkal, és el is fogadtam, hogy egy dual procinak velejárója a melegedés. Épp az előbb írtam, hogy vissza is vettem a feszültséget, hogy ne fogyasszon annyit. Ez a kisugárzott hőre is pozitívan hat.
Sárgulásról itt a fórumon régóta nem olvastam. Az elején volt nagy ijedség.
Gyári ROM-nak talán annyi hiányossága van, hogy nincs optimalizálva konkrét igényekhez. Hibájuk nincs, tökéletes alapot jelentenek egy főzött ROM számára.
Noxon: Én még nem láttam értelmét a húzásnak, nincs se jó, se rossz tapasztalatom. Én az üzemidőt akarom feltornászni 48 órára.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest