Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Samsung Apps-re fölkerült egy rakás játék, SGS2-höz. A leírásukban nem említik, hogy pár perces trial. Valaki próbálkozott már? Ingyenesek vagy csak próbaverziók, mint az SGS-hez a legtöbb?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
M.A.Z.
aktív tag
-
Kapanyél
őstag
Hogyan lehet automatikusan induló szolgáltatásokat letiltani? Van pár játék, aminek az ügynöke fut a háttérben, francnak sem kell... Titaniummal nem lehet jegelni, nincs külön app hozzá (ott).
Van erre valami app?...
Közben találtam gugli barátunkkal rá appot: Startup Auditor. Most próbálom.
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
justaview
senior tag
Egy érdekes Galaxy S2 vs iPhone 4S törés teszt.
-
pzstm
titán
"@SamFirmware: Firmware: I9100XWKK2_I9100XENKJ1_XEN Fast: http://t.co/9HC2K4pb"
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
ha jól sejtem ez a XWKK2-es frissebb mint az XWKJ3-as nemde?
mert akkor lassan Turkbey meg társaik is belefőzőcskézhetik a romjaikba
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ironing
tag
Szerintetek EZ okozat bármi problémát az akksinak? Nem vagyok jártas az elektronikában, de gondolom nem mindegy mekkora a töltőfeszültség. Tudja vajon ez adni a szükséges 5,2V-ot?
-
sparks
senior tag
válasz Ironing #35914 üzenetére
Gondot nem hiszem, hogy okozna, de tölteni minimálisan fogja. Gondold el, mondjuk 2 db 2500 mA-es aksi is összességében ekkora feszültségen jóval kevesebb teljesítményt fog leadni. Arra jó, amit a neve mond: vészesetre használható, ha mondjuk lemerültél teljesen, de kell egyet telefonálni, annyit tesz a telefonba. Nekem van egy ilyen csak 4 db AAA aksival, az sem bírja feltölteni egyszer sem, max egy fél adagot tud és meg is hal a 4 mikróceruza aksi.
A 6600-as külső aksim is jó, ha 1,5-szer fel tudja tölteni teljesen. -
pzstm
titán
válasz R2D20208 #35915 üzenetére
akkor lassan csak belefőzik már a ROM-jaikba a szakácsok....mondjuk kíváncsi vagyok hogy 2.3.6 mivel nyújt többet....mi változott...majd várom a tapasztalatokat
-
-
Varszegig
veterán
Aki viszont az XW vonalon akar maradni, annak van XWKJ1/OXXKJ1, azaz hazai csc-s verzió is. Viszont ehhez még nincs jkay, így egyelőre kihagyom
2.3.6 ha jól tudom csak az NFC-vel több, szóval nem lesz nagy izgalomRosszul tudtam:
According to the folks over at YouMobile, the update was initially pushed in Mexico, but may soon be available in additional countries.
Besides bringing the smartphone's firmware to version Android 2.3.6 Gingerbread, the update adds several changes and corrects some bugs.
It is also worth mentioning that Android 2.3.6 for Galaxy S II improves the security of the phone, as well as the performance.
In addition, the phone is reportedly booting-up faster after with the latest update, while the HSPA connectivity speed has been increased.
Some changes have been added to the camera interface, but no details have been disclosed yet. The infamous lockscreen hang bug has been fixed fixed as well.
It appears that the update is only available for unlocked Galaxy S II units via Samsung Kies desktop software.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
SOS kérdés. Valahogy megoldható, hogy a készített fényképeken legyen dátum( kötelező átkötéshez kéne kocsit fotózni dátummal)
-
engine88
aktív tag
Üdv
Mennyiért lehet kapni most egy leharcolt SGS2-t? -
Ironing
tag
-
WaterWave
veterán
ez az engine gyerek kiakaszt DDDDDDDDDDDDDDDDDD
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Picco
addikt
hali
hasznal itt valaki full body vagy maximum coverage invisible shield-et?
feher sgs2-m van, tehat szerintem (mivel ennek sima az aksifedele) siman jo lenne ra.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
mivan80
aktív tag
Persze! A legegyszerűbben úgy, ha a ráírod a dátumot egy A4-es papírlapra, és ráteszed a szélvédőre. Vagy foghatod a kezedben is, a telefon elé tartva fotózás közben...
Amúgy marketen tuti találsz vmi fényképezős progit erre, de én még sosem kerestem progit erre a célra...
-
pzstm
titán
válasz mivan80 #35937 üzenetére
Nekem is csak holnapra kéne 11 kép erejéig...de szerintem elkérem kollega fényképezőjét......(Casco biztosítás átkötés miatt lett volna jó)
-
manokaki
addikt
válasz knyitogato #35884 üzenetére
Nekem is a gyári KI4 van fent , demmi root minden a gyári állapotban és van benne !
Attila
Attila
-
zseko
veterán
-
mycso
veterán
Huhh, most lehet én értem félre, vagy te nem érted...R2D20208 -ék a legutolsó 3 fájlos XX gyári romról beszéltek, az XXKI4-ről, ha jól értelmeztem.Erre a Siyah v2.1.1 felmegy és rootolja is, de egyébként van hozzá CF-root kernel is.
Nekem is ez a rom van fent már egy ideje...mod: huhh akkor én kevertem itt össze valamit, mert azt olvastam a lap tetején, csak utána valaki betolta a ki4-et, aztán azthittem arra válaszoltál
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Sógi
addikt
Hihetetlen, de megérkezett az sgp hybrid ex-em
11.24-én adták fel koreában és itt tartom a kezemben
Gyorsabb, mint a belföldi posta A Steinheil fólia mellé + 2db fólia ajándékba Legalább nem made in china, hanem korea...Hátha jók lesznek vmire...Egy kis akkujelentés omega v7+siyah+v2-vel:
21%-on állok, 2g+2a akku+este wifi:
Akkuhasználat: 2d 16h
Hanghívás: 2h 26m
Kijelző: 3h 44m
Elégedett vagyok[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest