Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Aktív témák
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a I9100CEKI2-t és nekem nagyon szívja az aksim Előtte a gyári 2.3.3-as rom volt, az tovább bírta. Azt olvasom, hogy sokan még a I9100XWKI4-et használjátok, amivel tökéletesen meg vagytok elégedve. Szeretném azt feltenni, de a samfirmware oldalán 3 különböző csc-t látok. Melyiket érdemes választanom?
(#24849) A a jig-et miért kell nullázni? Az mi fán terem? -
veszter007
csendes tag
Bocsi, tegnap a I9100XXKI3-t (2.3.5) tettem fel, a I9100CEKI2 téves beírás volt
-
bakos1
tag
válasz veszter007 #24854 üzenetére
Nem a jig-et nullázod, hanem a jiggel nullázol.A számlálót lehet nullázni, hogy hány fw frissités volt a kütyün, és a sárga háromszöget tünteti el bootoláskor.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
Grawens
senior tag
Valami irdatlan fos módon szól az Aimp a szokott beállításaimmal a KI3-on (2db telón is tesztelve), mély hangok alig vannak és dobozos. Visszarakva a KI4-et ugyanolyan jó mint azelőtt.
méréseim alapján a 80Hz-es tartomány -18dB-el alacsonyabb, a 250Hz +4dB-el magasabb, az 1kHz +6dB-el magasabb.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz veszter007 #24858 üzenetére
Gariztatásnál lehet esetleg gond belőle. Még nem történt ilyen, bár még nem volt sok gariztatás sem.
Dive ever, work never.
-
adamho
tag
KI3 rommal előfordult már valakinek, hogy egyszerre csak néhány widget eltűnik a kijelzőről, és az alsó sorban lévő 4 ikon közül is eltűnik 1?
Vagy ez nem a Rom hibája? Vagy én raktam föl rosszul? Hogyan javítsam? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Az S2 ehhez a vodafonos árlistához képest,olcsóbb v drágább volt mikor megjelent a vodánál??
kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
ez a leomar kitchen ez a ROM-BAN van ??? és ha jól látom akkor van vmi pro (pénzes) verzió is belőle. wow! milyen véleményetek van erről, teszteltétek már? mármint nem a KI3-asat, hanem magát az in-phone kitchent...
-
WaterWave
veterán
válasz killerjohn #24865 üzenetére
pro elérhető a leomat forumjának 2. postjában...
nem fizetős, mert a google bekavart...
marketen még ugy látszik, de az 1.04 es pro-t letöltheted a fórumról.. 2, hozzászólás• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
tesztelem, este irok mi a helyzet...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
muveszur
addikt
Szevasztok skacok!
Kérdeznék én pár dolgot, márha nekem szabad itt kérdezni is
Ráuszítanám a telefonra a 2.3.5-t...Érdekelne pár dolog....
Van olyan böngésző erre, amiben van menüből választható user agent, illetve le tudod tölteni a netről fájlokat, pl egy multiuploadról is?Kamerából olyan kellene, amin nincs hang, van hardveres elsütő gomb, de nincs a videó fps-e piszkálva...
Úgy ennyi kellene...ha nincs, akkor nekiállok én a dolognak, de nincs nagy kedvem felpakolni mindent a pót-laptopra...
-
törölt tag
Hogyan lehet ilyen Rotate Lock Screen-t beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pestibenji #24875 üzenetére
Valami ingyenesre gondoltam. Igaz nem mondtam
-
sanyi001
csendes tag
Sziasztok
Cyanogen mod-t szerettem volna felrani, odin-al rootoltam a telefont de cyanogen nem települt fel most egyfolytában újraindul a telefon.
Ha valaki tud segíteni írjön, köszönöm.
-
muveszur
addikt
válasz CHIPman #24872 üzenetére
Csak a gyári érdekelne sajnos....
pestibenji:
Nem az about:useragent parancsra gondoltam, hanem arra, hogy a beállításokból kiválasztható legyen...Igazából a fő probléma letölthető fájlokkal lennének, a useragent menüt meg tudom én is csinálni magamnak, ezzel viszont még nem foglalkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
adamho
tag
Most már újra is indulgat, és akkor tűnnek el a cuccok a képernyőről.
Mit csináljak?
HELP!
Telepítsem újra?
És inkább tegyen vissza a KH3 romot?
Nagyon idegesít a dolog, mert a régi spicám is ilyeneket csinált, amitől felállt a hátamon a szőr. Ez azért egy jobb telefon. Azt gondoltam, ezzel nem lesz ilyen gond, és a KH3 feltelepítése és rootolás után nem is volt semmi.
Akkor most meg miért? -
Sógi
addikt
válasz killerjohn #24863 üzenetére
Na végre! Leomarra vártam nagyon és a romkitchenjére...juhuhhuuuuu
Kösz a linket, bár tudom merre találom, de így jobb -
függő2
tag
Sziasztok!
Most raktam fel az új leomart,de az új kitchen nem akar települni, "a csomag elemzése során hiba történt" hibát adja ki ...mi lehet a baj?Már kétszer szedtem le,és mindannyiszor ezt írta ki!
Tudtok ez ügyben segíteni nekem? köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest