Hirdetés
Aktív témák
-
csabám
addikt
Muhahaha 2.3.5 - re fel. Rommoljatok ezerrel
Valami vélemény valakitől?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
72mviktor
senior tag
Már az is lennt van Sógi ha felteszed a darkyt még ma, reggelre oszd ám meg a tapasztalatokat.Belenéztem az appokba de nincs benne a polaris office Ha beteszem másikból vajon működne?
Blero
Próbáld meg a ki4 rootkernelével,sokat nem vesztesz max nem indul el.Vagy esetleg dobj rá egy speed kernelt azok elvileg rootoltak.
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
sajp63
tag
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #24254 üzenetére
Hogy hogy hogy?
Recoveryből full gyalu, aztán mehet fel, felesleges a pit ill. előtte a 3+1-es KI3, mert ua, mint az eddigi pitek
Mindjárt feltolom...(#24259) DjBlero: De el vagy szállva! ...most, h senior lettél, azt egyből neked van fent legelöszőr a Darky öcsém?
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Nem értem, én Cognition 1.51 után tettem a Batista 70 XWKI4-et és ép azt nézem milyen jól fogyaszt... Most akkor mi van?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
WaterWave
veterán
látjátok, ez már 3 fileos így kell ezt
ennél is gond van a bootloaderrel? mármint a 2.3.5-nél ki3
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sógi
addikt
válasz djapor96 #24262 üzenetére
Lehet vmi nálam nem stimmelt, de ahogy feltettem rá a legújabb syjah kernelt, egyből megállt a mélyrepülés, bár pont előtte tettem fel 100 új appot is, lehet azok közül szívta vmelyik...Akkor ezt inkább visszavonom, mert nem volt időm igazán letesztelni
Most felteszek a gyári 2.3.5-öt és megpróbálom rootolni a CF KI4-el
-
HaZse
őstag
Elmegyek 3 órára és mi minden jött ki azóta. Épp az elmenetelem előtt tettem fel egy Dark Knight Gold v3.5-ös ROM-ot. Szépen visszaállítottam a mentéseimből a cuccokat és épp a fogyit mértem vele.
Remélem megcsinálják majd erre a 2.3.5-ösre a beszélgetés közbeni felvételi lehetőséget.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Brenyo
tag
Én is tenném fel a Darky-t csak nézem, hogy itt külön Krenel is van (Supercore 2).
Nos, ezt még nem frissítettem / cseréltem. Ahogy látom ezt romon kívül kell elvégezni. Hogyan tudnám megcsinálni/érdemes egyáltalán? /Bevallom, gőzöm nincs mit csinál ez a kernel / -
djapor96
senior tag
Nálad melyik a legújabb syjah? Az 1.6-os vagy az 1.7 beta?
Mer én eleve az 1.6-al toltam fel...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
-
Sógi
addikt
Aki full szűz KI3 2.3.5-re szeretné feltenni Darkyt, az megteheti, mert a cf KI4 root hibátlan
Végül is csak egy recovery kernelt kell feltolni és már van is root(#24269) djapor96: siyah 1.7 cr1.
(#24270) DjBlero:
Azta...Új az akku kijelzés vagy már vmit mokoltál vele?Jah, az darky...(#24273) 72mviktor :
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
Darky telepítése: én úgy csináltam, hogy gyári Kl3-ra tettem fel odinnal a supercore2.0-át, aztán marketről leszedtem a superusert is, aztán recovery és install zip Darkyrom2 Kl3
Sógi féle telepitési verzió átírta : djblero
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
HardRic
addikt
Van valami lényeges újdonság a túlhúzás animáción kívül? Ha nincs akkor maradok a stabil KI4-en.
-
Sógi
addikt
[KERNEL][XXKI3] SuperPower for android 2.3.5 hihi
-Bootanimation support, place it in /system/media/bootanimation.zip
-Bootlogo, place it in /sdcard/getin, and give it the name, logo.png
-CPU overclocking till 1.6GHz
-GPU overclocking
-BFQ v2-r1
-Removed other schedulers
-Instant root
-Busybox
-Clockworkmod 4.0.1.5
-KI3 initramfs
-I use the "hidden" p12 partition as tmp, so if bootlogo dont work, lemme fix it
-Compiled with AOSP 4.4.0 toolchain
-BLN[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
ki3 as root kernel gondolom még egy 2-3 nap mig fent lesz nem?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sógi
addikt
Most linkeltem párral feljebb a rootolt kernelt KI3-hoz gyerekek...
Olyan mindengy mivel rootoljátok, úgyis más kernelt tesztek fel utána...Vagy van a ki a cf root kernelt használja folyamatosan? Én customben gondolkozom, de ha alap KI3 lenne fent, ahhoz tökéletes a fenti kernel...és még a bln-t és bootanimot is tudja...ennyi(#24284) DjBlero: Értem én, csak azt nem értem mi ez a sírás?
[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
Ajj bakker már ittvan a 235
Mikor lesz Criskelós?
Érdemes még baszakódnom a KI4 el? -
Sógi
addikt
válasz DeathAdder #24285 üzenetére
Nem hinném, h érdemes b@szakodnod, mert holnap sztem fosni fogják a 2.3.5 custom romokat, Criskelo az elsők között szokott lenni...
Most megint beszoptuk, mert pár nap alatt kijött 2 új rom, az elsőhöz egy rakás custom, olyan jó volt amíg nyugi volt Holnap az egész napunk romolással fog elmenni...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #24287 üzenetére
Ezt megszívtad haver
Most feltöltöm darkyval az akkut és megnézzük mit eszik...
CFbench és antutu 5/4-es eredmény hozott...(#24289) smoli: nincs mit, láttam volt előtte egy okos hsz neked erre és megsajnáltalak, h elhiszed
(#24292) DjBlero: Csak érdekességképpen szoktam lemérni, mikor felteszek egy új romot, nincs sok jelentőssége, lényeg nekem a smooth-ság
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
A fent linkelt kernellel rootoltam és a wifim nem tudtam a telón bekapcsolni utánna.
Most ujra megy fel a gyári rom.
Mivel tudom rootolni?
Hogy holnap mehessen fel a Criselo vagy Batista.
Köszi-Galaxy S20 - The best-
-
djapor96
senior tag
Látod... holnap még nézegetem a romokat, aztán elhúzok 3 napra wellneszelni, addig ti szétszedtek itt mindent... visszajövök és addigra már lehet tudni, hogy melyikkel érdemes foglalkozni egyáltalán.....
-
WaterWave
veterán
jkay v11 ezen a héten
tehát holnap• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sógi
addikt
válasz csabicska #24290 üzenetére
Cf KI4 root-al próbáld, Sajnos a gyáriban nem próbáltam, de darkyban megy minden..
(#24293) djapor96: Ezért vagyunk! Menj csak nyugodtan, pihend ki magad, simogasd meg rendesen az asszonyt, relaxálj, űritsd ki a tudatod és mire visszajössz, mi mindent lezsírozunk rom ügyben
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
na, elhoztam a Pólusból az utolsó 2000-es akksit. állat :-) de sajnos ua a hátlap anyaga mint a gyárinak, és állandóan kicsúszik a kezemből. az eddigi tokom meg ugyebár most nem jó rá... tudtok vmi tokot ehhez?
-
killerjohn
addikt
2.3.5 ??!! habár én inkább a 4-et várom már nagyon :-)
-
Sógi
addikt
válasz killerjohn #24297 üzenetére
Én találtam jó silikon tokot hozzá...Már linkeltem pár napja...és baromi jó benne, h az oldala recézett, atom stabilnak érzem a kézben fogva...
Blero: Nem hallottam, mert üvöltött a házimozi ...és ha nincs akkor belehalsz?
Jó lesz ez a darky...Sztem nem fog frissítgetni pár naponta...Kezdek ráállni, h nem is kell ilyen-olyan téma, pl. nekem a darky is bejön...
Nah, jó akkor megnézem...nincs boot hangja, gondolom nem akart és ezért nem tette bele...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest