Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Köszi a válaszokat
-
bcrics
tag
Sziasztok, ha ebayről veszek telefont, és kinti szolgáltató függő pl.Orange,T-mobil) akkor tudom e házilag függetleníteni a telefont, illetve a kinti tmobilos készüléket tudom e a hazai tmobilos simmel használni?
-
P3Dr0
senior tag
válasz csabicska #24388 üzenetére
1. toltsd le a 2.3.5-ot a samfirmware.com -rol.
(kicsomagolas utan az odinba tallozz be mindent legyen PIT, reparttal)(biztos ami biztos)
2. Toltsd le a supercore 2.0-t(itt linkeltek a forumon)
3. ODIN-al tedd fel a 2.3.5-re.
(nem kell root-olni nem kell semmit sem csinalni)
4. Tolsd le a Darky ROM-ot
5. Telefonra masold fel a zippet.
6. Telefont tedd recovery mode-ba.
7. Install zip from SD es tedd fel a darky ROM-ot.Miutan ujra indul a telefon a Darky-van lesz rootod meg cwm-ed.
-
Sógi
addikt
válasz killerjohn #24373 üzenetére
Azért odinnal rootolok, mert alap romban nincs cwm recovery és addig mással nem lehet feltenni vagy legalábbis én a másik módszert nem ismerem, ha van olyan..
Ha letöltöm a superusert és a cwm appot, akk nem kell odin a roothoz?(#24377) Sz.Miki: Nem tudjuk pontosan, h mik a különbségek, de gondolhatod, h nem véletlen dobnak ki egy új verziót, ugye?
(#24388) csabicska: Nálad vmi user hiba lesz sajnos...Kipróbáltad másik odinnal is + írd le pontosan a kernel verziót amivel rootolsz vagyis a teljes fájlnevet...Odin mikor feltette a kernelt kiírta, h rendben és nem azt, h failed, ugye?
Jó reggelt Blero! Alig bírtam felkelni, első dolgom volt h mentem xda-ra és szomorúan láttam, h semmi sem történt... Unalmas egy reggel
[ Szerkesztve ]
-
madcon
tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy a KI3-at szeretném feltenni, de nem olvasok olyan egyértelmű írásokat, hogy mivel lehet rootolni a készüléket.Valaki feltette a KI4-es cf-root-tal és megállt, addig nem merek hozzáfogni, mert nem szeretnék hasonlóképpen járni.
A másik: mi az a számláló, amit emlegettek és méri a telepített romok számát, ha jól értem persze...
Nekem is sárga háromszög van az induló képnél.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv Mindenkinek! -
Sógi
addikt
válasz killerjohn #24389 üzenetére
Az a jó a darky romokban, h nagyon megbízhatóak és most már rá lehet tenni egy rakás témát, melyeknél szerepel a felírat: all tw rom + ugye van UOT romkitchen, aminek R2D2 elkészítette a leírását is..
A supercore kernelt nagyon sokan használják és bíznak benne! Most ájszaka, h nem nyúltam a teleóhoz 0,5%/óra volt a merülés mértéke. Ez azt jelenti, h elég sok lenne a készenléti ideje, de ezt ugye nem tudjuk meg
Richie! Kéne az a több napos akkuteszt(#24421) DjBlero: Erről beszélünk napok óta, h a bootloadert ki kell cserélni, mert a samu letiltotta benne a jigelést
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz DjBlero #24421 üzenetére
Told fel a régi bootloadert. PDA vagy bootloader szekcióba tallózd be.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Sógi
addikt
válasz madcon #24419 üzenetére
Hello, én pl. KI4 cf roottal csináltam és nem volt gond, de ketten már biztos csinálták a supercore 2.0-val és csabánk írta, h speedmod kernellel is be lehet rootolni.
De, ha vársz pár órát, fent lesz a hozzá való cf root kernel isCsabám: Ha kicsréljük a régi bootloaderre akkor mi változik a jigen kívül?
(#24424) richie900812: Szoszi haver! Te sem vagy már a régi...
(#24427) csabám: Csak én vettem észre, h erőteljesebb benne a túlhúzás effekt és az oldalsáv csíkja is animált lett, ahogy túlhúzod kisebb lesz a "csík"..
[ Szerkesztve ]
-
red6t6
tag
Dlev-ből is ma jön ki a 2.0!
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
DjBlero
őstag
na mindjárt dél lesz, alszanak a szakácsok
semi uj 2.3.5 fözött rom
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
pzstm
titán
én úgy döntöttem megvárom az eső tapasztalatokat a 2.3.5-ös KI3-al, addig teljesen jól elvagyok a KG2-vel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
R2D20208
addikt
Valakinek a múltkor megígértem. Saját szerkesztésű átlátszó tárcsázó, és átlátszó névjegyek. Mindenféle fej nélkül
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
törölt tag
Keresem, keresem, de még nem találom sehol: JKay KI3-hoz
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!!!!!
KF3-hoz van speedmod?? Xda-n néztem de csak ezt találtam... -
scapegt
őstag
Romozàs nélkül is jó ez a teló?
-
R2D20208
addikt
válasz csabám #24444 üzenetére
Csabám...Miért áll meg az Odin Zimage- nél Speedmode felrakásánál? PDA- ban van, nincs reboot...
Odin:
odin v3 engine
file analysis
setup connection
initialization
get pit for mapping
firmware update start
és végén zImagemiért áll meg bármelyik kernelnél itt az odin??? Egy ismerősömnél. És nem jutunk egyről a kettőre.Vagy bárki..Irja már meg mi lehet? Minden rendben telóval USB illesztő stb stb...
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
csabám
addikt
válasz R2D20208 #24445 üzenetére
Nálam nem áll meg, de nem indul el. Kicseréltem az alap (OXAKI3) css -t, egy másikra (OXXKI2) és azóta nem indul el semmilyen costum kernelel. . . Én sem értem. Próbálok rájönni már vagy két órája
Am milyen romról van szó? Gondolom ki3 - ról!?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabicska
senior tag
Egy Samfirmware linket 2.3.5 -ről adna vki?
Nem találom.
Köszi-Galaxy S20 - The best-
Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest