-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
fű, vége a melónak
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
nggabi
félisten
itt a nyár menjetek bicajozni
"szenyor dzsíííí"
-
beast27
senior tag
Most tudtam meg mikor lesz a matek érettségi, kedd este 6 órakor csak szerintem van idióta időpontban?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Piwi
veterán
mizu pöcsök?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
r4z
nagyúr
válasz hackeeeee #22259 üzenetére
Fácsén már kifejtettem a véleményem erről, nem írom le még egyszer. Ott megtalálod. Kétszer is hibátlan, ráadásul előszériás példányt nyomkodtam, azokon nem volt hiba. De nem kéne az árát másféllel beszorozni, mert 20k-val olcsóbb az S4-nél mindenhol. A T-s listaár meg minden esetben vicc.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
MurdR
veterán
Reggelt fitymuszkák
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Igen, ez már brutálisan nagy, legyen kisebb, hogy könnyen hordozható maradjon.
Netezésre kicsi az 5,5" is, 10", vagy feletti lehet az ideálisabb választás. Az okostelót arra fejlesztették ki, hogy könnyen , kényelmesen hordozható legyen, mint egy átlagos telefon, ugyanakkor az e-maileket, mindig figyelni lehessen, vagy épp gyors megnézni egy weboldalt nagyobb kijelzőn, stb.. Viszont az egyre növekvő kijelzőmérettel, pont a lényeg tűnik el, mégpedig a kényelmes hordozhatóság. Innentől kezdve nem telefonról beszélünk, hanem mini tabról, amivel még telefonálni is lehet.
Komolyabb netezésre, szerkesztéshez, filmnézéshez, egyebekre ott a notebook, vagy egy nagy monitor.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Köszi, hogy kifejtetted.
Ha csak a kijelzőt nézem, számomra megfelel a 4,3"-4,7, mivel okostelóról van szó. Az 5" , és afeletti kijelzőméretek, már nem ideálisak a hétköznapi használatban.[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Listaára a One-nak valami 290 T-nél. De jó, ne nézzük a szolgáltatós lista árakat, mert felesleges. Tény.
Kinti áron hiába számolsz, úgysem onnan veszed, kivéve ha vállalod azt, hogy nincs garanciád, vagyis van, csak postázgathatsz. Mondjuk Neked már mindegy.
De jó, maradjunk a "bolti" árnál.. Az nem gáz, hogy kifizetsz valamiért 200.000Ft-ot, és lényegében gyárilag hibás? És itt már nem arról szól a dolog, hogy hopp, biztos véletlen volt. Szerintem de, gáz. Innentől, hiába fém, meg jó a kijelző (ami alapból nagyvalószínűséggel pixelhibás lesz, ha szerencsédlesz nem..) Szóval.. Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
legenda
válasz Iomega #22252 üzenetére
azt mindig az aktuális felhozatal határozza meg, mert abból a jobbak és erősebbek közül szeretnék választani.
a jelenlegi telefonomban az android alatt négymagos proci és 2 gigabyte ram van, hiába elég például wp8 és ios alá kétmagos proci és 1 gigabyte ram, utóbbi oprendszerek alá is szeretném az erősebb hardvert, ha lehet, egy elfogadható kamerával, lte alap, aránylag jó akkumulátoros üzemidő, 4.5" kijelzőig elég a hd, 4.7" vagy felette full hd kijelző, amoled, ips vagy tft akár mindegy is.
nehéz ezt így összerakni, mert olyan telefont még nem láttam, amelyiknél nincs kompromisszum.
nagyon bejönne például a note 2 lte is - főként akkumulátoros üzemiső tekintetében -, ha maximum xperia z méretű lenne a háza és kisebb a kijelzője, vagy a kijelző mérete maradhat a -1 cm ház mellett, csak akkor full hd felbontás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
Henyél a sok gyenge.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz Iomega #22249 üzenetére
már az iphone 4s alatt úgy döntöttem, hogy a wp8 jön kipróbálásra, mivel előtte több androidos készülékem is volt, de megfelelő készülék hiányában elmaradt, legalábbis saját használatra...
Cyberpunk; az oprendszerrel elbírok, csak telefon kellene alá.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Iomega #22240 üzenetére
a lumia 920 volt a kiszemelt a 4s idejében, mint majdani utód, de a készülék problémái miatt eltántorodtam a típustól, és mint utólag kiderült, nagyon is jól tettem.
várom a megfelelő hardveres kiépítéssel és jó minőséggel bíró wp8 telefont, de csak nem akar jönni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csabám
addikt
Szisztek Ombrék
Mi a hányas erre? Pihi ezerrel gondolom...!?„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
maggi1886076
addikt
Hálózati töltőt szeretnék venni.lehetőleg olyat, amivel 2 usb csatlakozón keresztül tudok tölteni 2 telefont.vett már vki ilyet?milyet érdemes?
Esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
bAtt001
addikt
reggelt banda ma sem leszek produktív
-
FET-MEN
veterán
Iphone 7
-
nggabi
félisten
"640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
Kávét?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
FET-MEN
veterán
Üdv
Iphone 7
-
Cyberpunk
félisten
válasz hackeeeee #22217 üzenetére
600$ az nem 300k. Egyébként atom proci van benne egy két magos, de HT-val 4 szálon tud dolgozni, GPU meg mint az S4-ben. Felveszi a versenyt a 4 magvas ARM-ekkel. 5,5" FHD felbontás, 2 GB RAM, 13 Mpixeles hátsó kamera, és egy 2500-as akku.
Baltával faragott dizájn, sok fém ez kell nekem.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
Cyber b@zzz ilyen reggeli rossz másnapos gyomorra meg ezeket a csájnapadokat kell néznem tőled? Megyémmá ne gusztustalankodjá má itt....
Néztem a videót,, alatta egy másik cime valami "zopo" telefon...vagy mi..
Szo....mondom erről meg lemaradt egy s betű az elejéről....
Micsoda kínai dzsunkák...
Zopó telefon...looááál
Jó reggelt gyengék...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Weeman1 #22211 üzenetére
Ezzel nem fogom elb@szni a gyomrom....
Valami laktatóbb nincs,,, tegnap két volt munkatársammal,+ egy két fő mulattunk az időt zuglóban....csúnyán sikerült szétesni,,,,
Hazafelé két igazoltatás mellett mentem el + egy "nagyon figyelő" rendőrpáros mellett mentem be a benzinkútra
Úgy tűnik tegnap este szeretett a jóisten, hogy nem sz*ptatott keresztbe egy igazoltatással....
A gyomrom viszont eléggé ki van[ Szerkesztve ]
-
-
ux1
addikt
Minden kedves klubtársnak , boldog névnapot kívánok.... (Ivó)
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Weeman1
veterán
Hoztam reggelit is.
Xiaomi 11T Pro
-
csabám
addikt
Estét/reggelt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Piwi
veterán
Alszotok lányok?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként meg veszek egy ilyet úgy döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...