Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
válasz Jack Oneill #88 üzenetére
OneUI nem 60 gb, az a 60 gb a felhasznalo telepitett appjaival annyi. A OneUI durvan 20 max. 25 gb tisztan. Mindenesetre ha tarolnal a fotokon kivul fimeket, sorozatokat es zeneket a telodon elore szolok, tapasztalatbol, a 128 gb szenvedos lesz!
[ Szerkesztve ]
-
alexandrosz
aktív tag
Vicces egy drága szar ez.
-
klaya86
senior tag
Megsasoltam ma a médiában az A54-et. Azok a kávák annyira gagyi hatásúvá teszik. Nem is értem. Az a52 és a53 esetében jóval kisebbre sikerült szabni. Kézbe véve lejön, hogy full műanyag az egész. Egyben van, nincs vele probléma, de nagyon low end hatása van. Sebesség, kijelző egész jó.
-
CapriBoy
tag
Szerintem ezért a teljesítményért kicsit magas az ár, viszont külsőre ütős.
-
Yopi.
csendes újonc
Csak egy építő kritika: magyarul az operátor szó mást jelent, nem szolgáltatót
-
-
South Velen
addikt
Nekem is ez a bajom, régen az első generációs, talán 2015-ös, egy kategóriával lentebb lévő Samsung A3 is full fém volt, csiszolt éllel. Az előtt (2015 előtt) a Samsung rengegeg kritikát kapott a tejfölös doboz házakért, és egy huszárvágással a hangok meghallgatásra találtak és még a középkategóriás belépő A3 is prémium házat kapott.
Aztán egy jó pár éve megint megyünk lefelé minőségben, már 200k alatt fém káváról ne is álmodjunk,
De ez egyébként minden gyártóra igaz, csak ez az A54 még a mostanában szokásosnál is túlárazottabb, plusz még direkt terveztek neki olyan kávát, hogy ha még valakinek szubjektíve nincs gondja a műanyag házzal, akkor is mindenképp budget feelingje legyen. Korunk Samsung Corby-ja, 200 ezerért, nesze
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz South Velen #118 üzenetére
Az A3/A5 2015 és 2016 a legjobb anyaghasználatú, fogású telefonok szerintem. Még a 2017-es széria volt hasonló, de már az sem volt teljesen olyan, mint a 2016-os.
Az A3 2016-ot ha a mai napig kézbe veszem, egyszerűen elkap egy kellemes érzés. Nagyon jó anyaghasználatú telefon. -
South Velen
addikt
válasz janeszgol #120 üzenetére
Szerintem is. Nagyon egyben vannak és minőséget sugallnak, egyszerűen jó érzés fog el.
Egy ilyen A54 szerű házat meg akkor se használnék, ha Snap 8 Gen 2 lenne benne, akár ennyi pénzért, de kevesebbért se.
Külön vicces, hogy a renderképeken úgy csillantják meg a fényt, mintha tele lenne fémmel, de a valóságban látszik, hogy fake az egész mint egy adibas cipő.Most Honor 50-em van, abszolút igényes kialakítása van, kevés káva, üveg hátlap, és viszonylag jó műanyag keret, de le fogom cserélni a műanyag keret miatt. (Na jó, a kamerája is szar, de az kevésbé érdekel. )
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
válasz Jack Oneill #103 üzenetére
Sok sikert azert ha teheted vess egy pillantast az S21 FE-re is. Megiscsak flagship volt. Es a Dex-et tamogatja! Teny h ritkan kell, de ha igen baromi hasznos. Amugya szivem a Huawei fele huzna a mai napig, ha nem lehetetlenitettek volna el oket.
-
mhydas99
aktív tag
válasz South Velen #118 üzenetére
Oszinten miert fontos a fem kava? Nem lesz tole masszivabb a telo ha jol van megtervezve. Ejteskor kopik es horpad mert alu. Idovel be tud mattulni a polirozott. Legtobbszor mwg ugyis tokban van, nem mindegy? Meg a ma hasznalt muanyagok nem gagyik alig tornek. Emlekezz csak a Nokia 3310-re. Full plasztik de a telefonok Deadpoolja volt.
-
mhydas99
aktív tag
válasz Jack Oneill #124 üzenetére
Hat ez van. De a Honor legalabb mentes a bantol. Remelem igy is marad.
-
South Velen
addikt
válasz mhydas99 #125 üzenetére
Az érzet miatt, számomra teljes más eszköz érzetét kelti egy műanyag telefon (gyerekjáték), mint egy fém kerettel körülvett készülék. Ezt váltja ki az agyamban, jobban nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen hosszú idő után se tudom megszokni.
Egyébként felőlem akár műanyag is lehetne, csak ne ez a tejfölösdoboz, hanem mondjuk anno néhány egykori Lumián vagy HTC-n használt puhább anyag.
Legtobbszor mwg ugyis tokban van,
Nekem ugyan nem. Épp ezért nem bírom elviselni a tokokat sem.[ Szerkesztve ]
-
-
mhydas99
aktív tag
válasz South Velen #127 üzenetére
Megertem. De akkor mar a regi Huawei, HTC vagy hasonlo markak akik full fem hazat gyartottak anno. Na az minoseg volt. Az hogy uveg mar minden es a keret fem egy erozan mobilis hasznalati eszkoznel nalam inkabb hatrany mint elony. Teny, szebb ugy. De nem azert veszek telefont hogy naponta fel orat forgassam es gyonyorkodjek a kulsejeben Arra ott van Picasso, Dali munkassaga. Persze kinek mi
-
burriebonz
tag
Csak szerintem marha gáz az usb 2.0 ebben a kategóriában? Nem értek hozzá, de nem igazán értem hogy mi indokolja. És persze nem csak a samsung-nál.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz burriebonz #130 üzenetére
Olyan ez mint laptopoknál a 100-as meg gigabit LAN... Előbbi chip vagy fél dollárral olcsóbb
Telefonnál is hasonló lehet, USB3.x esetén 1-2 dollárral többe kerülne és akkor drágábban kellene adniukMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
raveinT
tag
válasz South Velen #127 üzenetére
Én is tok nélkül nyomtam, egészen addig amíg be nem jött ez a kitüremkedő kamera divat. Engem egyszerűen zavar, hogy ha leteszem sík felületre a készüléket, az billeg, vagy ferdén fekszik. Azóta tok van nálam használatban.
-
Morph33
tag
Végre ma megjelent a teló a samsung corporate benfit-es oldalán, 416 EUR a 256 Gb-os verzió, ami kb. 160 ezer Ft. Ennyiért már egész jó, ugye? Erősen elgondolkodtam.
-
kutga
nagyúr
válasz Jack Oneill #134 üzenetére
Úgy látom nem, de céges email cím kell hozzá.
Let the Zone take me if I am.
-
Morph33
tag
válasz Jack Oneill #134 üzenetére
Sajnos nem, ez céges kedvezmény, külsősöknek nem jár a kedvezmény.
-
Morph33
tag
válasz Jack Oneill #137 üzenetére
Ez a corporate benefit úgy működik, hogy a munkaadó leszerződik ezzel az ernyő szervezettel, és utána a munkavállaló be tud regisztrálni. Ezen az oldalon kb. 150 webshop érhető el mindenféle témába, pl. ruha, utazás, lakberendezés, kütyü, stb., és mindegyiknél különböző mértékű kedvezméynek vannak.
Sztem ez Mo-n nincs, én Bécsbe dolgozok és a cégnél van ez a lehetőség.
-
hardver1985
tag
Nem néz ki rosszul.
Megbízhatóságom: 268 pozitív...
-
veterán
Ma,
2023 márc 28-án a Telekomnál a 8/128 GB dual-sim verzió
kedvezmények nélküli listaára 178.640.- Ft.
Árukeresőn 173.000 Ft-tól már indul, de a nagynevű boltokban még 190-210.000, többek között a Samsung Experience Store-ban is.
A Telekom árazása beindítja az árlavinát?Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Pontosan.
Pár év szar árazás után megint jók az árak a Telekomnál, illetve ez biztosan jó. Az a sok-sok vásárló, aki a nagy áruházakban 210-ért megveszi, mind megvehetné ennyiért, de érdekes módon az árukereső nem dobja ki.
Mindegy. Bementem, megkérdeztem, meglepődtem, megvettem.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
viewdetails
addikt
Nem nagyon értem a fanyaglásokat, hogy műanyag, meg Exynos....
Nemrég vettünk egyet egy A51-et váltani, mutatós lila színben, pörgős, fotók rendben, OneUI5.1, 120Hz. Gazdikája imádja, számmisztika nem érdekli.Nem kell túlgondolni.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Jack Oneill
veterán
válasz viewdetails #147 üzenetére
Egyetértek. Én letettem a csúcstelókról, mert méreg drágák, évekkel később meg nem veszek olyanokat, mert annyival kevesebb is már a támogatás rá.
Az lenne a kérdésem, ha már használjátok, hogy a közelség érzékelő mennyire gyenge? Mivel sajnos virtuális és nem tudom, hogy mennyiben hátrány. -
atosan
veterán
válasz Jack Oneill #148 üzenetére
A 34-ben a hat nap alatt észre sem lehetett venni, hogy az van benne.
Maine coon
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #148 üzenetére
Közben megnéztem Feleségem A52 s 5g telóját, ahol szintén virtuális és gyönyörűen teszi a dolgát. Nem tudom, mit kell lenézni ezt a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest