Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Ma délután én is beszereztem a 931bf-t. A másik jelöltem egy LG1953PR volt, árban ugyanott vannak. Féltem a samotól, mert túl sok jót nem olvastam az RTA technológiáról meg sokan mondtátok nehézkes állítgatni a színeket. Hát nem bántam meg hogy elhoztam. Eddig Philips 19-es CRt-m volt és azt a szintet bőven hozza a 931, SŐT. Nem is állítgattam még, hanem a Magic Bright beállításait használom és a fényerő levételével korrigálom, RTA bekapcsolva és oltári szép képet ad már igy is. Kpróbáltam a GTA SA-val, COD2, MOH airborne, TDU-val és mindegyikben nagyon szép és éles képet ad. Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, akik hezitálnak hogy megvegyék, azoknak azt mondhatom megéri! egyedül a talpát volt macerás becsavarozni, illetve tényleg nem túlzottan állítható a dölésszöge, de nálam pont jó alapból.

Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest