Hirdetés

Aktív témák

• iceshark

csendes tag

Szevasztok!

Most csatlakoztam a 930BF tulajdonosok büszke táborába! Egyrészről nem bántam meg hogy tegnap neteztem, megláttam benne van a sulinetben, telefonáltam, volt, buszra ültem, utaztam órákat, odértem és még mindig volt! :DD Tehát megvettem végül is ha visszakapom a felét akkor elég korekt ár/értékarány jön ki. Még nem teljesen tudtam egy éjszaka :) alatt beállítani a gépezetet hogy olyan legyen mint én azt szeretném. Vagy nem is lesz olyan :F
    Winfos alkalmazásoknál gyönyörű képe van akárcsak filmnézés közben. Ám ma reggel nekiugrottam a Cod2-vel multiban. Hát ghost-olást nem véltem felfedezni akárki akármit mond ebben nem lehet hiba! Ami feltűnt hogy a vér színe nagyon gáz, az LG flatronom-on a vér vörös vagy piros itt meg hát olyan rózsaszínes valami. Bár meg lehet szokni vagy meg kell találni a megfelelő beállítást. Ami meg a PRO/ HC gamert illeti, én inkább a crt-mel meg a netfüggő fps rajongásommal talán(arcom-arcom) a második kategóriába lennék. Valóban a CRT többet tudott ( de most készül meghalni :O ), így ez ideális választásnak tűnt. Az is, de ahogy mondják megszoksz vagy ''eladsz'':DD ! Szerintem meg leht szokni nem lesz vele baj. Sőt, inkább csak más, TFT ennyi!
    Na reméllem nem írtam túl sokat elsőre :)

Aktív témák