Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
Macilaccc #52 üzenetére
Tehát akkor kedves kollégák a várva várt válasz:
Tény és való, hogy sokan irreálisnak találjátok az árat, de mindez a különböző elvárások és értékrend miatt van.
Itt a ph-n mindenki a nyomott árakat akarja, akár reális, akár már a nevetségesen olcsó határát súrolja.
A monitor többet tud a ti általatok felhozott monitoroknál és kicsit kezd unalmassá válni, hogy mndenki a játékokkal jön.
Igaz, most egy ilyen időszak van.
Mindenki azt moondja, hogy ő persze nem játszik és nem az elsődleges amikor megveszi az x800xt/6800gt sorozatot, 4ms Tft monitort és agyonhúzza a prociját.
Ugyanakkor valahol tisztában vannak vele, hogy vannak monitor fajták és gyártók akiket nem érdekelnek a válaszidők és a megszállott játékosok, mégis tényleg horror áron értékesítik, és ami poén el is adják a monitoraikat.
Ezeket persze nem azok veszik meg, akik mennek a csorda után és vadásszák azokat a dolgokat amikről fogalmuk sincsen.
Hogy maradjak a témánál: tényleg 25ms-es a monitor és mutatkozik utánhúzás a játékokban (ennek mértéke változó), ám kevés monitor ad vissza ennyire szép telt színeket, tiszta feketét és hibátlan szürke átmenetet. Tudom ezek senkinek semmit nem jelentenek, mégis a tesztekben is ezeket figyelik meg a legjobban és ez a mérvadó.
A magasságállítás sem lehet annyira fontos mégis van, a portré módról nem is beszélve. Kíváncsi vagyok hogy pl egy kiadvánszerkesztő-tördelő mit kezd a ti ''komoly'' 60ezres monitoraitokkal, amiket nem lehet sem forgatni sem állítani.
A Dvi csatolóról nem is beszélve. Aki használt már ilyet, vagy folyamatosan ilyet használ tudja mekkora különbség van a két csatolófelület által kiadott kép minőségével.
Az előző összehasonlító táblázat is önmagáért beszél.
Aki akar vegyen magának 50-60ezres Tft-t és majd ha lát egy kicsit más árkategóriás moncsit (pl lehet 193p) akkor észreveszi a különbséget és eldönti, hogy megérte-e a vásárlás.
A gariztatásról pedig annyit, hogy találtam ismerősöket a Samsungnál, és ha megunnám akkor, be tudom cseréltetni majd valamire. Pl: tv tuneresre
Az ára ennyi, ha megmarad nekem akkor sem bánom. Ha meg elviszik, akkor az új tulaja is rájön mennyire jól járt vele.
A fentebb leírtakkal pedig senkit sem akarok bántani
szal ez most egy hosszú upp!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest