- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ActionMan
tag
válasz
MegalodonS #543 üzenetére
No akkor nézzük sorba.
''Tudod minden Forumon vannak ilyen TIPUSU emberek min TE!'' - Ez így igaz. De olyanok is vannak sajnos, akiknek az ''írását'' olvasni nem épp a legnagyobb öröm, mert hát nem igazán tanultak meg írni. Ugyanakkor az is igaz, hogy a tartalom mellett a forma sokszor csak másodlagos.
Viszont vannak igencsak kirívó esetek és ha derekasan olvasgatsz, sok helyen bukkanhatsz olyanokra, akik hozzám hasonlóan szóvá tettek már ilyesmit.
Sőt! Van aki sokkal durvább stílusban.
''iRIGY VAGY MERT HOZZA SEM TUDSZ SZOLNI!'' - Nem áll jól neked a pszichológus szerep, szerintem ne erőltesd.
Amit mondasz akár lehetne is igaz, de sajnos az én esetemben meg sem közelíti a valóságot. Azzal kezdtem a topicban és többször is elmondtam, hogy teljesen kezdő vagyok sakk téren. Ebben nincs semmi különleges, azért olvasgatok itt, hogy tanuljak a guruktól.
Hozzászólni pedig ritkán szólok hozzá, főleg kérdezek, de ez is természetes.
A külföldi tartózkodásoddal természtesen nincs semmi gond, sokan írnak a ph-ra külföldről, helyesen és olvashatóan, esetleg ékezet nélkül
Csak egy jótanács: hasonlóan, mint amikor végigondolsz egy sakklépést mielőtt ténylegesen meglépnéd, gondold végig mit akarsz közölni, írd le, olvasd vissza magadnak (!), javítsd át és csak ezután küldd el. Ezer köszönet érte. Tényleg ilyen egyszerű.
Egyébként a fórum neve Prohardver!. A ''Sakk'', az a topic neve.
''Anyuka kedvence biztos 5 tanulo voltal menny vissza anyu szoknyaja ala es hagyd beken a bekes sakk forumozokat!''
Közel sem voltam 5-ös tanuló. A dolgok nem így függnek össze. Csak tudod igényes vagyok arra, hogyha leírok valamit egy sokezer szempár figyelte publikus helyre, az kinézzen valahogy és ne kelljen hosszú perceket csak a kibogarászásával töltenie mindenkinek.
Ha szeretnéd folytatni, írj egy privátot. Szívesen cserélek eszmét erről egy megfelelőbb topicban.
sry és thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest