Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vomi
csendes tag
Egy kérdés: Mi az a Vanilla stalker?
Egyébként tolom az Oblivion lostot, és nagyon tetszik :-) Két dolgot hiányolok belőle: A fegyverek és páncélok fejlesztési lehetőségét, illetve nőket a Zónából. A Zombik viszont nagyon jók lettek, nem vagyok parás, de egytől beszartam, mint atom
-
Vomi
csendes tag
-
Vomi
csendes tag
Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat... találtam valamelyik oldalon (sajnos már nem tudom hol, elfelejtettem elmenteni a kedvencekbe) egy teljes OL 2.2+Arsenal mod cuccot, nagynehezen le is szedtem az egyik cimborámnál, aztán a kicsomagolásnál kiderült, hogy az egyik fájl sérült. A legelső írásomban belinkelt arsenal modból szerencsére felültudtam írni a sérült fájlt. Elindítottam ezt a verziót, ment is faszán. Aztán elkezdtem kicsit próbálgatni, hogy felteszem rá az arsenal mod 1.2-t, de megint kilépett. Sajnálom, mert egy csomó új fegyver van benne állítólag... Nem próbálta esetleg valamelyikőtök az arsenal mod 1.2-es linkemet? Hátha valaki sikerrel jár vele...
-
Vomi
csendes tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Sziasztok!
Remélem, valaki még olvassa ezt a fórumot. Szóval, a problémám az, hogy letőltöttem a Stalker Oblivion Lost Modhoz egy arsenal 1.2 modot, megadom a linkjét:
https://dl.getdropbox.com/u/49902/ArsenalMod1.2.rar
A problémám az, hogy felrakom az oblivion lost modot, és átállítom true-ra az fsg.ltx-ben amit kell, utána bemásolom az arsenal 1.2-t, de ott nem írok át semmit az fsg-ben, mert true marad. Elindítom a játékot, bejön, hogy stalker arsenal mod, a menü megy, de amikor indítok egy új játékot, akkor a synchronizingnél kivág az asztalra, szóval nem tőltődik be a pálya.
Van elképzelésetek, hogy mi lehet a gond? Esetleg valami mást is bekell állítanom az fsg-ben?
Úgy is kipróbáltam a dolgot, hogy bemásoltam az oblivion lost modot, aztán bemásoltam az arsenal 1.2-t, és azután írtam át a false-et true-ra, de akkor is ugyanígy kidobott annál a résznél.
Lehet, hogy az a gond, hogy ez az arsenal mod valamiféle orosz verziós Stalkerhez való?
Ha így van, akkor honnan tudok rendes arsenal modot beszerezni? És hogy kell modolnom, miután feltettem az Oblivion lost modot? Egyébként maga az Oblivion lost 2.2 mod simán megy, semmi baj nincs vele.
Előre is köszönöm a segítségeteket! Remélem, valaki veszi az adást :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield