Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Ott qrtad el, hogy azzal a néhány exo-s Szolgálati idiótával letámadtad a Szabadságiakat. Azokat kell hagyni a francba és akkor tudsz haverkodni a Szabadságiakkal is. amikor visszamész a Bár területére akkor majd mondja is a Szolgálat parancsnoka, hogy 8 idióta szolgálatos megszegte a szabályokat és engedély nélkül támadták meg a Szabadságiakat... aztán mehetsz vissza leitatni a csapost, stb.. minden összefügg mindennel

-
Medvelászló
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Érdemes rástartolni a Bulldog gránátvetőre mert Voronyin admirálistól kapsz cserébe egy védőruhát ami sokkal jobb mint a Seva.Egyéként ez a jelenség már már nálam is előfordult párszor,ami a vodkát illeti nem tudom h.befolyásolja-e,15-20 üveggel mindig van nálam.Kár h.nincs benne fröccs
A részeges séf,ha odajutok,mondom neki süssön nekem részeges szeletet
Sokat lehet spórolni a lőszerrel ha éjszaka indulsz meg,és közben lopakodsz is.legyen nálad hangtompító,éjjellátó mert arra szügséged lehet. Meglásd olyan helyekre sikerülhet belopózni,nagyon állat 
-
Medvelászló
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Tegnap ismét elkezdtem magam riogatni ezzel a fantasztikus gémmel
A fegyó neve Saiga-12c,és van még egy -k típusa is amin távcső van.Éjjeli menetben voltam,át szemétdombról Agropromba 2 db försztéd+ 4 köccerrel
,ráadásul a legnehezebb fokozaton.Lehetett ám kapaszkodni a fegyverbe 
-
Medvelászló
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Ahogy átérsz a szemétdombról Agropromba,egyenesen mész ahol segíteni kell Mole csapatának a katonák megfingatásában, a főépület asszem 2.emeletén van a fal mellett/nem emléxem pontosan/sacc ott lehet.valami spájz-spájszer-sájgájz vagy a vihar tudja mi a neve
valami ilyesmi.Egyébként én is imádom a sörényes pufkát,sok egész lőszerrel ami éjjeli vérfűrdőhöz igazán remek 
-
Medvelászló
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Halihó!Ha van sok försztaid kit-ed az már jó jel ,azzal sokáig kíhúzhatod,a kötszert csak végső esetben használd,amikor már tényleg gázos a helyzeted!!
Nálam kb 50-60 darab van mindig és a sugárzás elleni drogból is.Valószínűleg már jártál Agropromban ott találsz egy AK-hoz hasonló fegyót ami sörényes lőszert tüzel,na azt próbáld ki,lesz meglepi
/és van 1 távcsöves változata is csak nem tom hol lehet 
-
Medvelászló
senior tag
válasz
silencio
üzenetére
Halihó!Ha van sok försztaid kit-ed az már jó jel ,azzal sokáig kíhúzhatod,a kötszert csak végső esetben használd,amikor már tényleg gázos a helyzeted!!
Nálam kb 50-60 darab van mindig és a sugárzás elleni drogból is.Valószínűleg már jártál Agropromban ott találsz egy AK-hoz hasonló fegyót ami sörényes lőszert tüzel,na azt próbáld ki,lesz meglepi
/és van 1 távcsöves változata is csak nem tom hol lehet 
-
Messzala
csendes tag
válasz
silencio
üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de az elsősegély csomag nem állítja meg a vérzést? Vagy rosszul emlékszem? Azt írtad abból van dögivel. Esetleg nincs vérzést csillapító ereklyéd? Egyébként odalenn is lehet kötszert meg healtpakkot találni. Ja és egy jó tanács: Menteni, menteni, menteni...

Szerk: ja igen, szerintem hagyd a csíteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A részeges séf,ha odajutok,mondom neki süssön nekem részeges szeletet
Sokat lehet spórolni a lőszerrel ha éjszaka indulsz meg,és közben lopakodsz is.legyen nálad hangtompító,éjjellátó mert arra szügséged lehet. Meglásd olyan helyekre sikerülhet belopózni,nagyon állat 

shield